Tizenhárom zenei helyszínen több mint kétszáz fellépővel várja a fesztiválozókat az EFOTT vasárnapig Velencén


Tizenhárom zenei helyszínen több mint kétszáz fellépővel és harmincötféle sportprogrammal várja a fesztiválozókat az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója (EFOTT) vasárnapig Velencén.

Maszlavér Gábor fesztiváligazgató a rendezvény szerdai velencei sajtótájékoztatóján elmondta: a 44. EFOTT-ot több mint 28 hektáron, az eddigi legnagyobb területen rendezik meg Velencén és Sukorón.

A fellépők közül kiemelte az albán származású brit énekesnőt, Rita Orát, az olasz Gianluca Vacchit és a német Scootert. Rajtuk kívül hallható lesz Velencén a német Brooklyn Bounce, a lemezlovasok csapatát pedig az izraeli Borgore és a német Tujamo is erősíti.

A magyar csapatok közül színpadra áll a harmincéves Tankcsapda, a tizenöt éves Road és az ugyanennyi ideje zenélő Halott Pénz, a Kowalsky meg a Vega, a Punnany Massif, a Brains, Majka, valamint a Follow the Flow is. Vasárnap pedig egész estés szuperprodukcióval készül Vasovski Norbert Kollányi Zsuzsival, Nágival, Király Viktorral, Szakács Gergővel, a Follow The Flow énekesével és Szivák Zsolttal a Cloud9+ együttesből.

Murai László, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának elnöke “felsőoktatási ünnepnek” nevezte a fesztivált, mely több tízezer embernek jelent találkozási pontot. Hangsúlyozta: a koncertek mellett a civil tér és a sportprogramok hozzáadott értéket képviselnek az EFOTT-on.

Forrás: MTI
Kép forrása: Bodnár Boglárka, MTI

Megosztom a cikket:

Pin It on Pinterest

Share This

Tizenhárom zenei helyszínen több mint kétszáz fellépővel várja a fesztiválozókat az EFOTT vasárnapig Velencén

Olvasáshoz szükséges idő: 1 min
0
More in Felnőttképzés, Felsőoktatás, Közoktatás, Szakképzés
Ötven településen indul el a Tanítsunk Magyarországért! program
Elkezdődött a Tanítsunk Magyarországért mentorprogram nyári tábora Debrecenben is

Megnyitotta a Tanítsunk Magyarországért program keretében általános iskolásokat mentoráló egyetemisták nyári táborát Debrecenben kedden az Innovációs...

Hét magyar egyetem a feltörekvő országokat vizsgáló rangsorban
Az első ötvenben a Semmelweis Egyetem a Times Higher Education új rangsorában

A Semmelweis Egyetem (SE) a 41. helyen áll a Times Higher Education (THE) friss rangsorában, amely...

Close