Elérhető e-learning felületen a Pénziránytű Alapítvány tankönyveA Pénziránytű Alapítvány elkészítette az Iránytű a pénzügyekhez című tankönyvének teljes digitalizálását, a tananyag elérhető az e-learning felületen, a rendszer minden pedagógus és diák számára ingyenes – közölte a Pénziránytű Alapítvány az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a kiadvány pénzügyi és vállalkozási ismeretek fejezetének digitalizált változata a 2018/19-es tanév szeptemberétől már elérhetővé vált, mostantól pedig a tankönyv összes fejezete bekerült az online keretrendszerbe.

A felhasználók számos interaktív lehetőséggel találkozhatnak, például a feladatok mellett az önellenőrző tesztekkel, a tanulást segítő látványos problémafelvetésekkel, valamint az egyes tananyagrészeket értelmező animációkkal – írják a közleményben.

Forrás: MTI

Megosztom a cikket:

Pin It on Pinterest

Share This

Elérhető e-learning felületen a Pénziránytű Alapítvány tankönyve

Olvasáshoz szükséges idő: 1 min
0
More in Közoktatás
A vizsgadrukk ellen az alapos felkészülés és a hangos ismétlés a legjobb módszer
Érettségi – A szakértő szerint a szóbeli erősebb stresszt jelent

A szóbeli vizsgák erősebb stresszhelyzetet jelentenek a diákoknak, a túlzott stressz csökkenti a teljesítményt - mondta...

Az ellenzéki pártok szerint az alapkészségek fejlesztése a modern oktatás kulcsa
A versenyzők egyharmada volt lány egy országos digitális versenyen

Idén a mezőny egyharmada volt lány a Nagy Digitális Kaland elnevezésű országos, általános iskolásoknak szóló informatikai...

Close