Most éri meg boltvezetőként dolgozni


Az Aldi közzétette egész Magyarországra érvényes bérezési rendszerét. A diszkontlánc adott pozícióra megyétől, régiótól függetlenül ugyanazt a bért adja, kivételt csak a nagy forgalmú, kiemelt üzletek jelentenek, az ott dolgozók többet kapnak. – írja az Index.hu.

Januártól a bolti eladók kezdő bére heti 40 órás munkaidőben a cafeteria elemekkel kiegészítve eléri a havi 292 319 forintot. Ez az összeg a cégnél töltött idővel arányosan nő, így a tíz évet meghaladóan az üzletben dolgozók havi bruttó fizetése eléri a 372 519 forintot. A Budapesten belüli és környéki üzleteink dolgozóinak BKV-bérletet is biztosít a cég.

A kiemelt üzletekben a kezdők bruttó 322 319 forintot, a tíz éve a pozícióban az Aldinál dolgozók pedig 417 519 forintot kereshetnek.

A boltvezetők bruttó bére a cafeteria elemekkel kiegészítve 517 119 forintnál kezdődik, azonban a kiemelt boltokban elérheti a havi bruttó 844 519 forintot is.

Forrás

Megosztom a cikket:

Pin It on Pinterest

Share This

Most éri meg boltvezetőként dolgozni

Olvasáshoz szükséges idő: 1 min
0
More in Karrier, Szakmák
Egyre több magyar felnőtt vesz részt valamilyen iskolarendszerű vagy iskolarendszeren kívüli képzésen
Minden harmadik magyar felnőtt továbbképzi magát

A Központi Statisztikai Hivatal friss felmérése alapján a magyarországi felnőtt lakosság egyre szívesebben vesz részt mind...

Megérkeztek az idei első megemelt fizetések a felsőoktatási dolgozókhoz
Palkovics: megérkeztek az idei első megemelt fizetések a felsőoktatási dolgozókhoz

Megérkeztek az idei első, újabb öt százalékkal megemelt fizetések a felsőoktatásban dolgozóknak - mondta az Emberi...

Close