Holnap verssel is fizethetsz a kávédért


Március 21-én ismét meghirdetik a Fizess Verssel eseményt, amelynek köszönhetően több helyszínen kiválthatod a rendelt kávédat egy verssel vagy idézettel.

A Költészet Világnapja alkalmából a Julius Meinl szervezésében idén is több kávézó csatlakozott ahhoz a hagyományhoz, hogy egy teljes napig minden idézet (legyen az ismert, vagy saját) kávéházi fizetőeszközzé váljon, így kávénkat kifizethetjük egy ismert vagy akár általunk írt verssel vagy idézettel ezeken a helyeken.

A helyszínekhez csatlakozott többek között az Akvárium, az Anker klub, az Európa kávéház, a Gerbeaud, a Kiosk, a Nem adom fel Café és a Platz is. A kampányban részt vevő éttermek és kávézók ajtómatricákkal, plakátokkal, valamint az asztalra kihelyezett cetlikkel és ceruzákkal is jelzik az akciót.

Nem kell mást tenned, mint kedvenc verssorodat leírni a kihelyezett cetlire és a kiválasztott kávéért azzal fizetni a pénztárnál.

Az akcióban résztvevő kávézók listáját itt találod.

 

Forrás

Megosztom a cikket:

Pin It on Pinterest

Share This

Holnap verssel is fizethetsz a kávédért

Olvasáshoz szükséges idő: 1 min
0
More in Közoktatás, Motiváció, Szakképzés
Új szakma születik, az e-autótöltő-szerelő
Itt a legújabb szakma, az e-autótöltő-szerelő

A Schneider Electric Magyarországon az iparági szereplők között elsőként tart ingyenes képzést villanyszerelő szakembereknek az elektromosautó-töltőállomások...

Az Európai Parlament több ponton is bírálta a magyar oktatást
Az Európai Parlament több ponton is bírálta a magyar oktatást

Több okból is bírálták a magyarországi helyzetet az Európai Parlament (EP) kulturális és oktatásügyi szakbizottságának (CULT)...

Close