Innovációs napot tart a PTE a pécsi Zsolnay-negyedben


A Pécsi Tudományegyetem (PTE) valamennyi innovációs projektjét bemutató ismeretterjesztő napot tartanak hétfőn a pécsi Zsolnay Kulturális Negyedben.

Az MTI-hez eljuttatott tájékoztató szerint a résztvevők a többi között előadásokat hallhatnak a háromdimenziós vizualizációs technológiákról és azok alkalmazásairól, a “folyékony arany”, azaz a méz “valódi értékéről”, illetve profi vállalkozóvá válás lehetőségeiről.

Weiss Péter Fotelgazda című előadásában a “gastro reality-ről”, Szabó Gábor pedig a fenntartható, sziget üzemű térbútorokról, az okospadokról értekezik – írták.

A poszter szekcióban az innovációs díj pályázói mutatják be ötleteiket, emellett pedig az egészségipari üzletfejlesztési lehetőségekről workshopot, illetve kamarai innovációs fórumot és illatbemutatót is tartanak a sportversennyel záruló eseményen.

A PTE az MTI érdeklődésére közölte: idén először rendezik meg az egyetem falain kívül az innovációs napot, amelynek célja, hogy ezeket a projekteket minél szélesebb közönség megismerhesse.

A programon a részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni itt lehet.

Forrás: MTI

Megosztom a cikket:

Pin It on Pinterest

Share This

Innovációs napot tart a PTE a pécsi Zsolnay-negyedben

Olvasáshoz szükséges idő: 1 min
0
More in Felsőoktatás, Karrier, Motiváció
Magyar egyetemisták nyerték az amerikai szoftverfejlesztő versenyt
Magyar egyetemisták nyerték az amerikai szoftverfejlesztő versenyt

Magyar győzelemmel zárult az amerikai nemzetközi jogi-szoftverfejlesztő nemzetközi verseny, a Global Legal Hackathon – közölte a...

Érettségi - A nemzetiségi írásbelikkel megkezdődtek a vizsgák
Érettségi – A nemzetiségi nyelv és irodalom írásbelikkel megkezdődtek a vizsgák

A nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbeli vizsgáival kezdődtek meg az érettségik pénteken országszerte. Az Oktatási...

Close