Nemzeti díjat nyert a Miskolci Egyetem a Minőség-Innováció pályázaton


Nemzeti díjat nyert a Miskolci Egyetem a Minőség-Innováció 2018 című nemzetközi pályázat hazai fordulójában – tájékoztatta az intézmény az MTI-t.

A zsűri döntése alapján az oktatási szférában működő szervezetek kategóriájában egyedüliként a Miskolci Egyetem kapta meg a díjat a Teljes hallgatói életciklust lefedő tanulástámogatási rendszer a régió szolgálatában elnevezésű pályázattal – közölték. Ezzel az intézmény pályázata bekerült a nemzetközi döntőbe.

A teljes hallgatói életciklust az intézménybe belépéstől a kilépésig vizsgáló oktatási modell középpontjában a hallgató áll, vizsgálják a motivációját és az elégedettségét kari és intézményi szinten is. Az egyetem folyamatosan gyűjti, elemzi és használja a tanulók visszajelzéseit, és ezek alapján ha kell, a képzési programokat is átalakítja – írták a közleményben.

Finnország elnöke 2007-ben indította útjára a Minőség-Innováció pályázatot. A kezdeményezésében 2018-ban 18 állam, illetve országrész vesz részt: Baszkföld, Botswana, Csehország, Dél-Afrika, Észtország, Finnország, Izrael, Kazahsztán, Kína, Lettország, Litvánia, Magyarország, Oroszország, Ruanda, Spanyolország, Szváziföld, Svédország és Zimbabwe. A Minőség-Innováció pályázat alapvető célja a versenyképesség növelése a termékek és szolgáltatások vevőorientált minőségfejlesztését szolgáló innovációs eredmények hazai és nemzetközi elismertetése által – olvasható a pályázat honlapján.

Forrás: MTI

Kép forrása

Megosztom a cikket:

Pin It on Pinterest

Share This

Nemzeti díjat nyert a Miskolci Egyetem a Minőség-Innováció pályázaton

Olvasáshoz szükséges idő: 1 min
0
More in Felsőoktatás
Az Országgyűlés plenáris ülése
Bódis: higgadtan alakítsuk ki az oktatási stratégiát!

Gyorsan változó világban élünk, a tudomány, az oktatás, az innováció napi politikai kérdéssé vált, ezért fontos,...

Értetlenül áll az ELTE társadalomtudományi kara az Emmi szándéka előtt
Sztrájknapot tartanak az ELTE Társadalomtudományi Karán

A társadalomtudományi kar oktatói és hallgatói november 14-én figyelemfelhívó szolidaritási és információs sztrájknap keretében tiltakoznak a...

Close