Új rektort neveznek ki több egyetemen


Új rektort neveznek ki a Magyar Táncművészeti Egyetem, a Szegedi Tudományegyetem, a Pécsi Tudományegyeteme és a Semmelweis Egyetem élére – olvasható a Magyar Közlöny csütörtöki számában.

A köztársasági elnök április 23-án kelt határozata szerint – Balog Zoltánnak, az emberi erőforrások korábbi miniszterének javaslatára – a Magyar Táncművészeti Egyetemen Bolvári-Takács Gábor egyetemi tanárt bízták meg a rektori feladatok ellátásával idén augusztus 16-tól 2023. augusztus 15-ig.

A Szegedi Tudományegyetem rektora Rovó László Róbert egyetemi tanár lesz július elsejétől 2022. június 30-ig.

A Pécsi Tudományegyetemen Miseta Attila János egyetemi tanár látja el a rektori feladatokat ugyancsak július 1-től 2022. június 30-ig.

A Semmelweis Egyetemen pedig Merkely Béla Péter egyetemi tanárt bízták meg a rektori feladatok ellátásával július 1-től 2023. június 30-ig.

Forrás: MTI

Kép forrása

Megosztom a cikket:

Pin It on Pinterest

Share This

Új rektort neveznek ki több egyetemen

Olvasáshoz szükséges idő: 1 min
0
More in Felsőoktatás
Egy új magyar startup online piactéren segíti a diákok alkalmi munkavállalását
Már elérhető a Magyar Képesítési Nyilvántartás

Elkészült a Magyar Képesítési Nyilvántartás, amely bemutatja a hazánkban megszerezhető képesítések főbb jellemzőit, többek között azt,...

Csütörtökön rendezik a tésztahídépítő-világbajnokságot
Ma rendezik a tésztahídépítő-világbajnokságot

Az Óbudai Egyetem csütörtökön nyolcadik alkalommal rendezi meg a Reccs Tésztahídépítő-világbajnokságot. A megmérettetés célja, hogy a...

Close