5 ok, amiért érdemes kipróbálni az online tanulást

Ahhoz, hogy sikeres legyél a munkádban, elengedhetetlen az élethosszig tartó tanulás, de munka és család mellett nagyon nehéz időt szakítani egy képzésre. Az online tanfolyamok ezekre a helyzetekre nyújtanak megoldást. Szerencsére ma már számos kurzus közül lehet válogatni az interneten.

A TanfolyamOKJ.hu összegyűjtötte, miért érdemes online tanulni.

  • Akkor tanulsz, amikor jólesik. A felnőttképzéseket gyakran délutáni vagy hétvégi időpontokban szervezik, hiszen a legtöbben akkor érnek rá. Így viszont azok, akik esti vagy délutáni műszakban dolgoznak, vagy hétvégén inkább a családjukkal lennének, nem tudják megoldani a tanulást.
  • Bárhol tanulhatsz. Az online tanfolyamok során nem vagy helyhez kötve, hiszen csak számítógép és internet szükséges a tanuláshoz. Így, ha a szükséges tanfolyamot semelyik iskola sem indítja a környékeden, érdemes megnézni az online képzéseket.
  • Az online tanfolyamok esetében rendkívül széles a képzéskínálat. A néhány órás készségfejlesztő kurzusok mellett akár piacképes szakmákat is tanulhatsz a weben. Éppen ezért az online tanfolyamok elősegítik az élethosszig tartó tanulást, lehetőséged lesz a folyamatos fejlődésre.
  • Az online tanfolyamok költséghatékonyak, hiszen nincs szükség tankönyvekre, ráadásul az útiköltségen is rengeteget spórolhatsz.
  • Testre szabható oktatás. Az online tanulás sokkal nagyobb szabadságot nyújt a diákoknak abban, hol, mikor, mit, hogyan, és milyen mértékben tanuljanak. Az emberek különböző indíttatásból állnak neki a kurzusoknak, így lehet, hogy valaki az alapjaitól szeretne elsajátítani egy területet, míg valaki már mélyebb ismereteket szeretne. Egy hagyományos tanfolyam során nincs lehetőség az egyéni igények kielégítésére.

Ha szívesen tanulnál online, akkor ajánljuk a TanfolyamOKJ oldalt, ahol számos online képzés közt válogathatsz.

Megosztom a cikket:

Pin It on Pinterest

Share This

5 ok, amiért érdemes kipróbálni az online tanulást

Olvasáshoz szükséges idő: 1 min
0
More in Felnőttképzés, Szakmák
Női vállalkozók
Több mint 50 ezren regisztráltak a jövő héten induló ingyenes informatikai képzésre

Pénteken délben zárult a regisztráció az Újratervezés programra, amely szintén a járvány miatt esetleg munkahelyváltásra készülőket...

Diákhitel1
Csaknem tízezren igényelték a Diákhitel Pluszt

Kevesebb mint három hét alatt csaknem tízezren igényelték a maximum félmillió forintos, teljesen szabad felhasználású, kamatmentes...

Close