Ezek a legnépszerűbb érettségivel elkezdhető OKJ-s képzések

Bérügyintéző, társadalombiztosítási ügyintéző, pénzügyi-számviteli ügyintéző, pénztárkezelő és valutapénztáros, rendezvényszervező – a Centrum Oktatóközpont adatai szerint ezek a legnépszerűbb, érettségivel is megkezdhető OKJ-s képzések.

A felnőttképző intézmény adatai alapján érettségi után egyre többen végeznek el valamilyen OKJ-s képzést. Egyes képzésekért, például a népszerű pénzügyi-számviteli ügyintéző OKJ tanfolyamért ráadásul plusz pont is jár az egyetemi felvételin, ha valaki gazdaságtudományi szakon tanulna tovább.

A felnőttképzést választók rövid időn belül, rugalmas időbeosztásban szerezhetnek olyan piacképes szakmát, amellyel gyorsan és jó fizetéssel el lehet helyezkedni a munkaerőpiacon.

A Centrum Oktatóközpont adatai szerint a legnépszerűbb, érettségivel is megkezdhető OKJ-s képzések: a bérügyintéző, a társadalombiztosítási ügyintéző, a pénzügyi-számviteli ügyintéző, a pénztárkezelő és valutapénztáros és a rendezvényszervező.

Az OKJ képzések átalakítása miatt jövőre utoljára van lehetőség felnőttképzésben, rövid idő alatt megszerezni, egy akár többletpontot is nyújtó OKJ- bizonyítványt, ezért nem érdemes halogatni a döntést.

Megosztom a cikket:

Pin It on Pinterest

Share This

Ezek a legnépszerűbb érettségivel elkezdhető OKJ-s képzések

Olvasáshoz szükséges idő: 1 min
0
AIRPRESS LOADED

Cached Query Adatok?filterByFormula=OR({ID} = "") needs refreshing in 207