Innovációs napot tart a PTE a pécsi Zsolnay-negyedben

A Pécsi Tudományegyetem (PTE) valamennyi innovációs projektjét bemutató ismeretterjesztő napot tartanak hétfőn a pécsi Zsolnay Kulturális Negyedben.

Az MTI-hez eljuttatott tájékoztató szerint a résztvevők a többi között előadásokat hallhatnak a háromdimenziós vizualizációs technológiákról és azok alkalmazásairól, a „folyékony arany”, azaz a méz „valódi értékéről”, illetve profi vállalkozóvá válás lehetőségeiről.

Weiss Péter Fotelgazda című előadásában a „gastro reality-ről”, Szabó Gábor pedig a fenntartható, sziget üzemű térbútorokról, az okospadokról értekezik – írták.

A poszter szekcióban az innovációs díj pályázói mutatják be ötleteiket, emellett pedig az egészségipari üzletfejlesztési lehetőségekről workshopot, illetve kamarai innovációs fórumot és illatbemutatót is tartanak a sportversennyel záruló eseményen.

A PTE az MTI érdeklődésére közölte: idén először rendezik meg az egyetem falain kívül az innovációs napot, amelynek célja, hogy ezeket a projekteket minél szélesebb közönség megismerhesse.

A programon a részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni itt lehet.

Forrás: MTI

Megosztom a cikket:

Pin It on Pinterest

Share This

Innovációs napot tart a PTE a pécsi Zsolnay-negyedben

Olvasáshoz szükséges idő: 1 min
0
AIRPRESS LOADED

+ 401 | Adatok?filterByFormula=OR({ID} = "") (0.48)