Ismeri az ország legnépszerűbb sofőr állásportálját? A varázsszó: Driveral

Munkát keres sofőrként? Sofőrt keres cégéhez? Akkor nálunk jó helyen jár. Egész Európát átfogó nemzetközi cégcsoportként egy olyan hat nyelven elérhető, komplex, online adatbázis-kezelő alkalmazást kínálunk, amely egyaránt optimális megoldást nyújt a rövid és a hosszú távú logisztikai feladatok ellátására. Mindezt felesleges adminisztrációs és financiális körök megtétele nélkül, a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban.

Az ingyenes regisztrációval feltérképezhető az oldal, csupán a próbaidőszak letelte után szükséges előfizetést vásárolnia, hogy hozzáférhessen a már említett széleskörű és strukturált adatállományhoz. A még gördülékenyebb ügymenet érdekében magyar, angol, német és román ügyfélszolgálattal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Driveral

Ha sofőrként érdeklődik…

Akkor nyilvánvalóan a leginkább testhezálló, potenciális sofőr állás alternatívák vonzzák, amiket egy ingyenes regisztráció után a rendelkezésére is bocsátunk egy felhasználóbarát, könnyen átlátható, jól felépített weboldal keretében. Az ügymenetet egyszerűsítő szűrők pozícionálásával pillanatok alatt a saját igényeire szabhatja a karrierlehetőségeket, de már a nyilvántartásba vétel elején kitölthet egy kérdőívet, amivel ettől a ponttól garantáljuk, hogy kifejezetten csak az ön igényeihez passzoló álláshirdetések kerülnek majd listázásra.

A platformhoz kapcsolt chatfunkció azonnali kapcsolatfelvételi lehetőséget biztosít a kiválasztott cégekkel, így valóban felesleges plusz körök nélkül, a lehető leggyorsabban rátalálhat álmai munkaadójára. És hogy ne vesszen el az álláskeresés rengetegében, a Driveral a korábbi jelentkezések státuszait is nyomon követi és rögzíti. Prémiumszolgáltatásként pedig az előzetesen kitöltött regisztrációs ív alapján egy professzionális önéletrajzot is generálunk az ön számára, amit minden további nélkül kézbesíthet a kiválasztott munkáltató felé, de természetesen az adatbankunkba is automatikusan bekerül az érdeklődő cégek részére. Ne várjon, regisztráljon!

 

Ha céges partnerünk…

Akkor kétséget kizáróan egy megbízható, korrekt sofőrt keres vállalkozása szállítmányozási ügyeinek ellátásához. Egész Európát globálisan átfogó, naponta frissülő adatbázisunkkal máris közelebb van a céljához. Nincs is más teendője, mint gyorsan regisztrálni, és választani elérhető csomagjaink közül. A szűrők beállításával gyorsan és könnyen a saját elvárásaihoz igazíthatja az önnek leginkább megfelelő sofőrök kollektíváját, de amúgy prémium tarifacsomagunkkal automatikusan, csak a hirdetéséhez releváns munkavállalók kerülnek nyilvántartásba.

A könnyen kezelhető és egyszerűen átlátható online felület garantálja, hogy bosszankodás nélkül megtalálja álmai fuvarozóját, akivel a belső chatfunkció révén egy szempillantás alatt kontaktusba kerülhet, ha úgy szeretné. A 24 órás, akár online, akár telefonon keresztül elérhető ügyfélszolgálatunk a garancia arra, hogy fennakadások nélkül, simán rendeződjenek szállítási teendői. Prémiumkategóriás ügyfelünkként kiemelt hirdetési lehetőséget is szolgáltatunk önnek, amivel tényleg hipersebességgel megtalálhatja az ideális jelöltet. Váljon igazolt partnerünkké, hogy még több sofőr szerződhessen önnel, akik gond nélkül abszolválják logisztikai megbízásait. Iratkozzon fel most, ne várjon az utolsó pillanatig!

 

A célunk, hogy a legpopulárisabb, sofőröknek szóló állásportállá váljunk Magyarországon és Európában egyaránt. Építsük ki együtt az ide vezető utat! Számítunk önre, ön pedig számíthat ránk!

Megosztom a cikket:

Pin It on Pinterest

Share This

Ismeri az ország legnépszerűbb sofőr állásportálját? A varázsszó: Driveral

Olvasáshoz szükséges idő: 3 min
0
AIRPRESS LOADED

Cached Query Adatok?filterByFormula=OR({ID} = "") needs refreshing in 277

More in Karrier, Szakmák
A szakképzésnek a valós gazdasági igényeket kell szolgálnia
A felnőttek többségének az érdeklődési kör megtalálása fontosabb a kereset nagyságánál

A magyar felnőttek 54 százaléka az első helyre rangsorolja az érdeklődési kört a pályaválasztásnál, a jövőbeni...

Pályaválasztás - Pénteken lesz a Szakmák éjszakája
Nem vettek fel egyetemre? – Ne keseredj el, inkább tanulj szakmát!

Csütörtök este nyilvánosságra kerültek az egyetemi ponthatárok. A felsőoktatásba felvételizők idén is a megszokott elektronikus csatornákon...

Close