Csaknem félezer program, több mint ezer zenész a debreceni Campus Fesztiválon


Csaknem félezer program várja július 17-től négy napon át az érdeklődőket a debreceni Campus Fesztiválon: 248 zenei formációban több mint ezer zenész és mintegy 200 egyéb program kínál kikapcsolódási lehetőséget a Nagyerdőben – jelezték a szervezők a fesztivál beharangozó sajtótájékoztatóján hétfőn a Nagyerdei Stadionban.

Miklósvölgyi Péter fesztiváligazgató a zenei programokból kiemelte: az idén először tíz külföldi zenei fellépő lesz a fesztiválon, köztük olyan világsztárok, mint a Limp Bizkit, Alan Walker, Willy William, a Dog Eat Dog, a Delinquent Habits, Alice Phoebe Lou, a Seafret vagy Nora En Pure és az Amsterdam Klezmer Band.

Süli Andor programigazgató a magyar fellépők közül kiemelte az idén 30 éves Tankcsapdát, a 15 éves jubileumát ünneplő Halott Pénzt és a Road-ot, de ott lesz a fesztiválon Majka, a Kowalsky meg a Vega, a Quimby, Rúzsa Magdi, a Punnany Massif, Horváth Tamás, Ganxsta Zolee és a Kartel, a Bagossy Brothers Company, a visszatérő Subscribe, az örök fesztiválkedvenc 30Y, valamint a Nagy-Szín-Pad! tehetségkutató verseny nyolc résztvevője is.

Hozzátette: negyven debreceni zenekar is fellép majd a 18 programhelyszínen, a Csokonai Színház rendezvényterén pedig gyermekprogramokkal, tematikus estekkel, prózai és zenés bemutatókkal, éjfélkor pedig minden nap dzsesszzenével várják az érdeklődőket.

Bács Zoltán, a Debreceni Egyetem kancellárja elmondta: az idén az Egyetem téren 1200 négyzetméteren, 30 standon kapnak játékos ízelítőt a különböző tudományterületekről a fesztiválozók, 40 színpadi programot is kínálnak és bemutatkozik a 100 éves DEAC egyetemi sportklub is. A fellépők között ott lesz a professzorok zenekara is – fűzte hozzá.

Forrás: MTI

Megosztom a cikket:

Pin It on Pinterest

Share This

Csaknem félezer program, több mint ezer zenész a debreceni Campus Fesztiválon

Olvasáshoz szükséges idő: 1 min
0
More in Felnőttképzés, Felsőoktatás, Közoktatás
Pályaválasztás - Pénteken lesz a Szakmák éjszakája
Ezekkel a szakmákkal lehet a legkönnyebben elhelyezkedni

A kormány minden évben elkészíti az adott évre vonatkozó hiány-szakképesítések listáját, vagyis felmérik, hogy melyik megyében...

Felsőoktatási felvételi
Több mint százezren nem vehették át a diplomájukat a nyelvvizsga hiánya miatt

Több mint százezren vannak azok, akiknek azért nem lehet kiadni a diplomát, mert nem teljesítették az...

Close