Nőként is lehetsz a legjobb targoncavezetőBár a targoncavezető jellemzően inkább férfiak által kedvelt szakma, de egyre több nő is képviselteti magát ebben a munkakörben. Az idei 11. Országos Targoncás kupán például a 250 induló között öt lány is elindult.

Az első fordulóból – ahol a rontás azonnali kiesést jelentett – három különböző méretű, tartókeretbe helyezett labdát kellett egymásra helyezni. Innen már csak hárman jutottak tovább. A második forduló feladata különböző méretű gumiabroncsok nagyság szerinti egymásra pakolása volt. Ezt a feladatot mindhárman megoldották, de időeredményük alapján a döntőre már csak a fiúk maradtak. A lányok közül a két forduló alatt elért összesített eredményük alapján hirdettek győztest. A kupa így Seiler Alexandrát illette.

A Centrum Oktatóközpont nemtől függetlenül szívesen lát mindenkit a Targoncavezető képzésén, melyhez akár az EU-n belül elismert Europass bizonyítvány is igényelhető.

Megosztom a cikket:

Pin It on Pinterest

Share This

Nőként is lehetsz a legjobb targoncavezető

Olvasáshoz szükséges idő: 1 min
0
More in Felnőttképzés, Szakképzés, Szakmák
Pályaválasztás - Pénteken lesz a Szakmák éjszakája
Így válassz OKJ-s tanfolyamot – 4 tipp a legjobb képzés megtalálásához

Egyre népszerűbbek az OKJ-s képzések, és ma már rengeteg iskola és képzés közül lehet választani. A...

Palkovics László
Szeptembertől Palkovics László minisztériumához tartozik a felsőoktatás

A kormány döntése értelmében szeptember elsejétől az Emberi Erőforrások Minisztériumától az Innovációs és Technológiai Minisztériumhoz (ITM)...

Close