Az iskolakezdéskor megduplázódnak a laptop-eladások

Az iskolakezdési időszakban jellemzően megduplázódik a laptopok eladása, a Notebook.hu azzal számol, hogy az idén ebben az időszakban 20 százalékkal több laptopot adnak el.

Farkas András, a Notebook.hu ügyvezető igazgatója szerint az elmúlt években jelentősen emelkedett az eladott laptopok átlagára, három éve még 120-140 ezer forint volt, idén már 60 ezer forinttal többet, 180-200 ezer forintot tesz ki.

Horváth Richárd, a CHS számítástechnikai nagykereskedés üzletfejlesztési igazgatója arról számolt be, hogy a magyarok egyre jobb teljesítményű gépeket vásárolnak. A kalózszoftverek használata jelentősen visszaszorult az utóbbi években Magyarországon, amihez hozzájárult, hogy az új gépeket már előre telepített szoftverekkel lehet megvenni.

Forrás: MTI

Megosztom a cikket:

Pin It on Pinterest

Share This

Az iskolakezdéskor megduplázódnak a laptop-eladások

Olvasáshoz szükséges idő: 1 min
0
AIRPRESS LOADED

Cached Query Adatok?filterByFormula=OR({ID} = "") needs refreshing in 146

More in Egyéb, Felsőoktatás, Közoktatás, Szakképzés
A legjobb 200 intézmény közé került a Semmelweis Egyetem
Megjelent az ösztöndíj az egészségügyi szakmát tanulóknak

Újra pályázhatnak havi 40 ezer forintos ösztöndíjra azok, akik egészségügyi szakképzést adó középfokú intézmények nappali tagozatán...

Korai iskolaelhagyás
Már a kormány által létrehozott Nemzeti Pedagógus Kar szerint is nagy a gond a magyar oktatással

A Nemzeti Pedagógus Kar nem tiltakozik, követel, hanem segítséget próbál nyújtani háttéranyagaival a döntéshozóknak - mondta...

Close