Felső tagozatos diákoknak hirdet felvételt a Mathias Corvinus Collegium

Felső tagozatos diákoknak hirdet felvételt a Mathias Corvinus Collegium a Fiatal Tehetség Programja keretében – írja az MTI. Az ősszel ötödik osztályba lépők jelentkezését június 30-ig várják.

Az MCC FIT Program élménypedagógiai eszközökkel dolgozik, a játékos, szombati képzéseket otthoni tanulást lehetővé tevő e-learninges tananyagok egészítik ki. A gyakorlati jellegű, személyes jelenlétet igénylő hétvégi képzéseken elsősorban a páros- és csoportmunka fejlesztése kerül a középpontba. Mindezeken felül heti két beszédközpontú angolóra és nyári tehetségtáborok is színesítik a program által kínált lehetőségeket.

A FIT Program jelenleg öt vidéki városban (Veszprémben, Szolnokon, Pécsett, Miskolcon, Kecskeméten), valamint Budapesten működik. Elsősorban olyan motivált kisdiákok jelentkezését várják, akik nyitottsággal és természetes kíváncsisággal közelítenek minden újdonság felé, valamint szívesen lennének egy összetartó csapat tagjai – közölték.

Az MCC felső tagozatos programja 2015-ben indult, és azóta közel 400 kisdiák vesz részt az ingyenes képzéseken, ősztől pedig Kárpátalján is elérhetők lesznek kurzusok – közölte Constantinovits Milán, a program szakmai vezetője.

További információ itt található a programról.

Forrás: MTI

Megosztom a cikket:

Pin It on Pinterest

Share This

Felső tagozatos diákoknak hirdet felvételt a Mathias Corvinus Collegium

Olvasáshoz szükséges idő: 1 min
0
AIRPRESS LOADED

Cached Query Adatok?filterByFormula=OR({ID} = "") needs refreshing in 198

More in Közoktatás, Motiváció
NetAcademia: ingyenessé válik mintegy 300 online informatikai tanfolyam tanároknak
NetAcademia: ingyenessé válik mintegy 300 online informatikai tanfolyam tanároknak

Több mint 300 online tanfolyamát, köztük fejlesztői, rendszergazdai és általános számítástechnikai kurzusait teszi ingyenesen hozzáférhetővé a...

Boltvezetők fizetése az Aldiban
Az Aldi 150 dolgozóval növeli magyarországi létszámát

Növeli munkatársainak létszámát az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt., az áruházi eladók és a logisztikai munkatársak mellett...

Close