Felvételi: Hamarosan kezdődik az ügyintézési időszak

Áprilistól lesz újra dolga a felvételizőknek: az E-felvételi felületét a tavaszi ügyintézési időszakban is figyelemmel kell kísérniük – írja a Felvi.hu.

Április 19-től indul a tavaszi ügyintézési időszak. Ekkortól az E-felvételiben lehet nyomon követni a rögzített adatokat, ellenőrizni a feltöltött dokumentumok feldolgozottsági státuszát, valamint itt lehet majd látni vizsgaeredményeket, a felvételi pontokat, majd pedig a besorolási döntésről szóló határozatot.

Az E-felvételiben lehetőség van az elektronikus ügyintézésre: a később megszerzett dokumentummásolatokat benyújtását itt lehet megtenni, illetve a jelentkezési helyet vagy helyeket visszavonni, valamint egy alkalommal sorrendet módosítani. A felvételi döntésre is kiható adatok módosítására 2018. július 11-ig van lehetőség.

Ha a feldolgozáskor kiderül, hogy a jelentkezést hiányosan nyújtották be, legkésőbb 2018. június 27-ig a jelentkező felszólítást kap a hiányok pótlására a jelentkezéskor megadott e-mail címére. Ezért fontos ellenőrizni a megadott e-mail cím helyességét.

A felvételizőknek jelentkezéshez szükséges dokumentumokat (például a többletpontokra jogosító igazolásokat, illetve egyéb dokumentum-igazolásokat) maguknak kell beküldeniük a rendszeren keresztül, mivel a jelentkezők egyéni döntése, hogy milyen eredményeikből szeretnék a pontjaikat számíttatni.

Forrás

Megosztom a cikket:

Pin It on Pinterest

Share This

Felvételi: Hamarosan kezdődik az ügyintézési időszak

Olvasáshoz szükséges idő: 1 min
0
AIRPRESS LOADED

Cached Query Adatok?filterByFormula=OR({ID} = "") needs refreshing in 144

More in Felsőoktatás, Közoktatás
Pécsi hallgatókból alakul meg a honvédség első önkéntes tartalékos egyetemi százada
Pécsi hallgatókból alakul meg a honvédség első önkéntes tartalékos egyetemi százada

A Pécsi Tudományegyetem (PTE) hatvan hallgatójából alakul meg a Magyar Honvédség (MH) első önkéntes tartalékos egyetemi...

Diákoknak hirdetett országos verspályázatot az Emmi
Diákoknak hirdetett országos verspályázatot az Emmi

Szabad a vers! címmel országos verspályázatot hirdetett az Emberi Erőforrások Minisztériuma felsős általános iskolások és középiskolások...

Close