Hatalmas a kereslet a szakmunkásokra – akár havi 700 ezer forintot is kereshetnek


Aki jó szakmával és tapasztalattal rendelkező munkavállalóként igazán jól szeretne keresni, annak már nem kell feltétlenül külföldre mennie dolgozni, hogy megfizessék a szakértelmét, itthon is egyre jobb lehetőségeket találni – íra a Pénzcentrum.

Óriási szükség van kétkezi, fizikai munkát végző szakemberekre Magyarországon: ácsra, asztalosra, épület- és szerkezetlakatosra, gépgyártástechnológiai technikusra, gépi forgácsolóra, kőművesre, hegesztőre, ipari gépészre, pékekre, szerszámkészítőkre, női szabókra, villanyszerelőkre.

Külföldön eddig is jól lehetett keresni szakmunkásként, nem ritka az álláshirdetés, amelyben 770 ezer – 830 ezer forintnyi összeget is ajánlanak a munkaadók. A szakemberhiány miatt azonban ma már Budapesten is megközelítik a fizetések a nyugat-európai béreket.

A Hermina Bau saját honlapján tapasztalt szakembereknek kínál állást a folyamatban lévő és a soron következő beruházásaikhoz. Ajánlatuk szerint havi 20 napnyi munkával egy lakatos havi 700 ezer, egy festő 460 ezer, egy burkoló pedig 600 ezer forintot kereshet meg.

Forrás

Megosztom a cikket:

Pin It on Pinterest

Share This

Hatalmas a kereslet a szakmunkásokra – akár havi 700 ezer forintot is kereshetnek

Olvasáshoz szükséges idő: 1 min
0
AIRPRESS LOADED

Cached Query Adatok?filterByFormula=OR({ID} = "") needs refreshing in 120

More in Felnőttképzés, Karrier, Motiváció, Szakképzés, Szakmák
Ez a 10 legnépszerűbb OKJ képzés
Ezek az ingyenes OKJ képzés feltételei

2015 júniusa óta már egy helyett két OKJ-s végzettség megszerzése ingyenes, ez a szabály 2019-ben is...

Országosan több mint 45 ezer laptopot adnak át a pedagógusoknak
A szabadúszók munkavállalását segíti a nemzetközi női startupverseny budapesti elődöntőjének győztese

A work.buzz segíti a szabadúszó munkavállalók megjelenését az online térben, illetve összeköti őket a vállalatokkal -...

Close