Hiánypótló digitális képzést szervezett az építőipari kivitelezőknek az IPOSZ

Európai uniós forrás felhasználásával hiánypótló digitális képzést szerveztek az építőipari kivitelezők számára, hogy támogassák a mikrovállalkozások fejlődését, a korszerű technológia térnyerését az ágazatban – közölte az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) az MTI-vel.

Németh László, az Ipartestületek Országos Szövetségének elnöke a közleményben ismertette, hogy a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program (Ginop) keretében 50 millió forint felhasználásával az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetségével (IVSZ) közösen valósítják meg az országos projektet.

A projekt részeként 100 főre kiterjesztett mélyinterjút készítettek, ez alapján alakították ki a tananyagot az építőipari kivitelezőkkel közösen – tájékoztatott az IPOSZ.

A képzésen alkalmanként 20 fő vehet részt. Eddig már kétszer háromnapos oktatást tartottak a programban, és folyamatban van az utolsó szervezése is – közölte az IPOSZ.

Tordai Balázs, az IVSZ ipar 4.0 szakértője a közleményben kiemelte, sok vállalkozó még mindig nem használja a közösségi médiát tevékenysége támogatására, ezért a képzésen ezeknek a platformoknak a lehetőségeivel is megismerkednek a résztvevők, hogy miként használják vállalkozásuk érdekében.

A digitális eszközök az ajánlatok elkészítésében is nélkülözhetetlenek, egy látványos prezentáció pedig hozzájárulhat a sikeres üzletkötéshez – tette hozzá a szakértő.

Az oktatási napokon bemutatják az épület információs modell (Building Information Modeling – BIM) rendszert is.

Forrás: MTI

Megosztom a cikket:

Pin It on Pinterest

Share This

Hiánypótló digitális képzést szervezett az építőipari kivitelezőknek az IPOSZ

Olvasáshoz szükséges idő: 1 min
0
AIRPRESS LOADED

Cached Query Adatok?filterByFormula=OR({ID} = "") needs refreshing in 240

More in Felnőttképzés, Karrier, Szakmák
Diákvállalkozások szövetségén keresztül több mint 93 ezer diák vállalt munkát 2017-ben
Mintegy 65 ezer diák vállalhat idén nyáron is munkát

Idén nyáron a munkát vállaló diákok száma 2019-hez hasonlóan ismét elérheti a 65-70 ezret, mivel az...

Balatoni vállalkozók: irreálisak a bérigények, kevés a munkaerő
Megtöbbszöröződött a vendéglátó szektorban feladott álláshirdetések száma

Több mint ötszörösére emelkedett a magyarországi vendéglátó és turisztikai szektorban feladott álláshirdetések száma májusban márciushoz képest...

Close