Idén is több mint 80 pozícióban várja a frissdiplomások jelentkezését a Mol

Elindult a jelentkezési időszak a Mol-csoport frissdiplomás programjára, a Growww-ra, a pályakezdő fiataloknak több mint 80 pozíciót kínálnak műszaki, üzleti, informatikai, társadalom- és természettudományi területeken.

A Mol keddi közleménye szerint a programba a legfeljebb egyéves munkatapasztalattal rendelkezők jelentkezhetnek, akár a budapesti központba, akár a vállalatcsoport hat országban – Lengyelország, Horvátország, Szlovákia, Csehország, Románia, Szlovénia – működő leányvállalataihoz.

Az egyéves program lehetőséget biztosít az egyetemi alap- vagy mesterképzést végzett fiataloknak, hogy megismerkedjenek a Mol-csoporttal, az energiaiparral, és innovatív ötleteikkel részt vegyenek az iparág átalakulásában. A résztvevők beilleszkedését mentor segíti, szakmai fejlődésükhöz pedig számos lehetőséget kínál a vállalat – közölték.

A tájékoztatás szerint a Mol kiemelt figyelmet fordít a tehetséggondozásra, a vállalat a nemrég megjelent Mol 2030+ stratégiájában is hangsúlyozta, hogy a Mol komplex átalakításának végrehajtásához elengedhetetlen a sokszínű, befogadó vállalati kultúra. A legnagyobb értéket a tehetséges kollégák jelentik, ezért fontos, hogy a vállalat hosszú távon is vonzóvá váljon a tehetségek számára, fejlessze és megtartsa őket – hangsúlyozták.

A közleményben Zdravka Demeter Bubalo, a Mol-csoport HR igazgatója kifejtette, hogy a vállalat olyan új üzletágakba lép be hamarosan, ahol eddig még nem volt jelen, és ezzel új típusú kihívásokra kell felkészülnie. Támogatják a fiatal generációt és egyben számítanak rájuk, mert innovatív szemléletmódjukkal hozzájárulhatnak a célok megvalósításához. A Growww frissdiplomás program évek óta segíti azokat a pályakezdő fiatalokat, akik a régió egyik legnagyobb vállalatánál képzelik el a jövőjüket – jelezte.

A Mol frissdiplomás programjára április 30-ig lehet jelentkezni.

Forrás: MTI

Megosztom a cikket:

Pin It on Pinterest

Share This

Idén is több mint 80 pozícióban várja a frissdiplomások jelentkezését a Mol

Olvasáshoz szükséges idő: 2 min
0
More in Karrier
Abszolút első helyet szereztek ELTE-s hallgatók a nemzetközi perbeszédversenyen
Már százezren igényelték az ingyenes munkajogi tanácsadást

Tavaly január óta mintegy százezren éltek az ingyenes Jogpont adta munkaügyi tanácsadás lehetőségével, amely a jogszerű...

Női vállalkozók
Az idén is elindította a Hiventures a női vállalkozóknak szóló StartupHER programot

A Magyar Fejlesztési Bank (MFB) csoporthoz tartozó Hiventures tőkebefektető társaság az idén harmadik alkalommal hirdette meg...

Close