Képzései egy részét a Budapest Airportra hozza a IATA

A budapesti repülőtér megkapta a IATA regionális tréningpartner címet, így a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) képzéseinek egy részét Budapesten tartják meg – tájékoztatta a légi szövetséggel kötött megállapodásáról a Budapest Airport az MTI-t pénteken.

A közleményben felidézik, a légitársaságokat tömörítő legnagyobb kereskedelmi szervezet képzései a légiközlekedés teljes spektrumát lefedik.

Európában eddig Frankfurt, Athén, Moszkva, Riga és Isztambul adott otthont a IATA regionális tréningközpontjának.

A partnerség keretében júniusban háromnapos kríziskezelési szimulációs tréninget, szeptemberben ötnapos biztonsági menedzsment oktatást szerveznek, októberben pedig háromnapos képzést tartanak a légiteheráru-kiszolgálásról.

Takács József, a Budapest Airport stratégiai HR fejlesztési vezetője a közlemény szerint elmondta, hogy egy-egy témakörben évente akár több száz szakembert is kiképez a IATA a világszerte üzemelő tréningközpontokban.

Forrás: MTI

Megosztom a cikket:

Pin It on Pinterest

Share This

Képzései egy részét a Budapest Airportra hozza a IATA

Olvasáshoz szükséges idő: 1 min
0
AIRPRESS LOADED

DELAYED QUERY : /Adatok : 7db0f1eaf7d5c22bcf3e73485cf6ce07 Adatok?filterByFormula=OR({ID} = "")

More in Felnőttképzés, Karrier, Szakmák
Ingyen tanulhatsz a világ egyik legmenőbb egyetemén
Ingyen tanulhatsz a világ egyik legmenőbb egyetemén

Ingyenes online adattudományi kurzust hirdettek a Berkeley-n, mely az egyetem történetének egyik leggyorsabban növekvő kurzusa –...

SzakmaFÓRUM.hu új bejegyzés: Munkaidőnek számít-e a munkahelyi tanfolyami képzés ideje?

Előfordul olyan eset, hogy a munkavállalót munkáltatója egy olyan felnőtt OKJ-s tanfolyamra szervezi be, amelynek néhány...

Close