Ingyen tanulhatsz a világ egyik legmenőbb egyetemén

Ingyenes online adattudományi kurzust hirdettek a Berkeley-n, mely az egyetem történetének egyik leggyorsabban növekvő kurzusa – írja a Bitport.

A kurzust az edX oldalon lehet elérni, ahol más a híres egyetemek ingyenes online előadásain is részt lehet venni.

A kurzus során a hallgatók elsajátíthatják a programozás alapjait is, miközben azért alapvetően az adattudományokhoz kötődő problémákkal foglalkoznak (hipotézisek ellenőrzésétől a statisztikai elemzéseken át az eloszlások vizualizációig terjed a skála), de mellett el lehet sajátítani a Python nyelv használatát is.

Az online oktatás anyagának az alapját a 2015-ben kurzus adja, melyet az egyetemen több mint ezer hallgató vesz fel minden szemeszterben. A kurzus három öthetes szakaszra bomlik, és a végén vizsgát is lehet tenni a Foundations of Data Science edX Professional Certificate elnyeréséhez, melyért azonban már fizetni kell.

Forrás

Megosztom a cikket:

Pin It on Pinterest

Share This

Ingyen tanulhatsz a világ egyik legmenőbb egyetemén

Olvasáshoz szükséges idő: 1 min
0
AIRPRESS LOADED

Cached Query Adatok?filterByFormula=OR({ID} = "") needs refreshing in 199

More in Felsőoktatás, Karrier, Szakmák
SzakmaFÓRUM.hu új bejegyzés: Munkaidőnek számít-e a munkahelyi tanfolyami képzés ideje?

Előfordul olyan eset, hogy a munkavállalót munkáltatója egy olyan felnőtt OKJ-s tanfolyamra szervezi be, amelynek néhány...

Áprilistól lesz újra dolga a felvételizőknek
Felvételi: Hamarosan kezdődik az ügyintézési időszak

Áprilistól lesz újra dolga a felvételizőknek: az E-felvételi felületét a tavaszi ügyintézési időszakban is figyelemmel kell...

Close