Megnyílik a Műegyetemi Állásbörze

Szerdán nyílik meg Magyarország legnagyobb múltú állásbörzéje, amely két napon át több ezer hazai és külföldi álláslehetőséget, valamint szakmai gyakorlati lehetőséget kínál egy helyen, a Műegyetemi Állásbörzén több mint 100 cég várja a tapasztalt munkavállalókat és pályakezdőket a helyszínen és online – közölte az egyetem az MTI-vel szerdán.

A legnagyobb kereslet villamosmérnökök iránt van, alig megelőzve az informatikusokat és gépészmérnöki végzettséggel rendelkezőket a jubileumi, 50. állásbörzén. Pályakezdőknek 87, tapasztalattal rendelkező munkavállalóknak 93, míg hallgatóknak 79 kiállító kínál nyitott pozíciókat.

A szervezők közölték: az elmúlt 2 év fejlesztéseit megtartva Magyarországon elsőként “hibrid” állásbörzét rendeznek, így azok az álláskeresők és munkaadók is részt vehetnek majd, akik személyesen nem tudnak jelen lenni. Lesznek kiállítók a helyszínen és lesznek cégek, akikkel a www.muegyetemiallasborze.hu oldalon keresztül lehet majd felvenni a kapcsolatot MS Teams csatornákon – ahol akár interjúidőpontokat is lehet foglalni és előadásokat is megtekinthetnek az érdeklődők.

Az esemény ingyenes és nyitott bárki számára, aki aktívan állást, gyakornoki pozíciót keres, vagy aki csupán tájékozódni szeretne a munkáltatók igényeiről és a könnyebb elhelyezkedés feltételeiről.

A Műegyetemi Állásbörzén az állást vagy szakmai gyakorlatot keresők október 13-án és 14-én, csütörtökön 10-17 óra között, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem K épületében és online a www.muegyetemiallasborze.hu oldalon is válogathatnak – közölték.

Forrás: MTI

Megosztom a cikket:

Pin It on Pinterest

Share This

Megnyílik a Műegyetemi Állásbörze

Olvasáshoz szükséges idő: 1 min
0
AIRPRESS LOADED

Cached Query Adatok?filterByFormula=OR({ID} = "") needs refreshing in 21

More in Felsőoktatás, Karrier
A munkajogász írásos szerződést javasol a diákoknak
70 százalékkal nőtt a feladott álláshirdetések száma 2020-hoz képest

A korlátozások feloldását követően, idén áprilistól 70 százalékkal nőtt a feladott álláshirdetések száma 2020-hoz képest, ez...

Elérhető az ingyenes InterRail program uniós honlapja
Keddtől újra lehet pályázni az ingyenes uniós vasúti bérletekre

Keddtől a 18 és 20 év közötti európai fiatalok újra pályázhatnak az ingyenes vasúti bérletekre, az...

Close