Megtartják az Educatio szakkiállítást

Új helyszínen és más időpontban tartják meg a továbbtanulók nagyrendezvényét, az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást, amelyet így január 21. és 23. között az online térben lehet majd követni – tudatták a szervezők szerdán az MTI-vel.

Maszlavér Gábor főszervező a közleményben emlékeztetett: huszonegyedjére hozzák tető alá a kiállítást, ahol a diákok tájékozódhatnak a továbbtanulással és egyéb képzési lehetőségekkel kapcsolatban, és ahol közvetlenül a számukra szimpatikus intézmény tanáraitól, hallgatóitól kérdezhetnek.

A 2021-es rendezvény azonban a járvány miatt számukra is olyan újdonságot hoz, amelyre nem volt példa az elmúlt két évtizedben: az információkat a fizikai tér helyett chatszobás találkozások által lehet begyűjteni a tanároktól – tájékoztatott a főszervező.

A továbbtanulni vágyók így biztonságosan, az online térben, mégis személyesen informálódhatnak egyetemi szakokról, a bekerülés feltételeiről, a vizsgaidőszak sajátosságairól, valamint képzésekről, gyakornoki programokról, nyelvtanulási vagy Erasmus-lehetőségekről.

Az esemény a részt vevő intézmények, kiállítók számára is innovatív lehetőséget kínál, hiszen itt újra közvetlenül, mégis kockázatmentesen lehet kapcsolódni a Z generációval – tette hozzá Maszlavér Gábor Létrehoztak egy olyan, böngészőből futtatható, többnyelvű programot, amely képes egyszerre több száz stand és több ezer látogató kiszolgálására.

Az Educatio Közép-Európa legnagyobb oktatási kiállítása, a rendezvényen tavaly 200 szervezet állt majdnem 55 ezer látogató rendelkezésére – olvasható a közleményben.

Forrás: MTI

Megosztom a cikket:

Pin It on Pinterest

Share This

Megtartják az Educatio szakkiállítást

Olvasáshoz szükséges idő: 1 min
0
AIRPRESS LOADED

Cached Query Adatok?filterByFormula=OR({ID} = "") needs refreshing in 94

More in Felnőttképzés, Felsőoktatás, Szakképzés
Országosan több mint 45 ezer laptopot adnak át a pedagógusoknak
Online rendezik meg az idei beiskolázási expót a Debreceni Egyetemen

A koronavírus-járvány miatt első alkalommal online rendezi meg az idei, sorrendben tizenötödik központi beiskolázási rendezvényét, a...

Áprilistól lesz újra dolga a felvételizőknek
Idén online formában rendezik meg az ELTEfesztet

A járványhelyzet miatt idén online formában rendezik meg november 18-án az ELTEfesztet - közölte az Eötvös...

Close