Nyelvparádé a Millenárison

Pénteken és szombaton ismét megrendezik a Nyelvparádét a fővárosban, az ingyenes rendezvényen a látogatók felmérhetik nyelvtudásukat, megismerkedhetnek a legújabb kiadványokkal és kurzusokkal.

A szervezők MTI-hez eljuttatott tájékoztatása szerint a 19. Nyelvparádéra kilátogatók részt vehetnek próba nyelvvizsgán, interaktív programokon, bemutató nyelvórákon, megismerkedhetnek a bel- és külföldi nyelvtanfolyamok, nyelvkönyvek és segédeszközök sokaságával. Kipróbálhatják magukat idegen nyelvű állásinterjú-helyzetekben, és hasznos tanácsokat kaphatnak az önéletrajz megírásához is. A kiállítók jelentős kedvezményekkel készülnek.

A Diplomamentő programra pályázni kívánók megismerhetik az ingyenes kurzusokat indító intézményeket, és szintfelmérésen is részt vehetnek. A Nyelvparádé gondolt a gyerekekre is, nekik játékos, idegen nyelvi programokat szerveznek.

A nyelvtanároknak szóló konferencia idén sem marad el: a Design Thinking módszer előnyeit és hatékonyságát neves előadók ismertetik meg a pedagógusokkal.

A középiskolás generációt is aktivizálni szeretnék a szervezők, osztálytársaikkal közösen videopályázaton vehetnek részt, egyénileg pedig fotópályázaton bizonyíthatják kreativitásukat, és nyerhetnek értékes nyereményeket. A rendezvény pénteken és szombaton 10-18 óráig, ingyenesen vár minden érdeklődőt a Millenáris B épületében.

További információ a rendezvény weboldalán található.

Forrás: MTI

Megosztom a cikket:

Pin It on Pinterest

Share This

Nyelvparádé a Millenárison

Olvasáshoz szükséges idő: 1 min
0
AIRPRESS LOADED

Cached Query Adatok?filterByFormula=OR({ID} = "") needs refreshing in 152

More in Felnőttképzés, Karrier, Nyelvtanulás
A Google kibővítette ingyenes képzési programját Magyarországon
Szeptembertől folytatódnak a Google vállalkozásoknak szóló képzési programjai

Szeptembertől folytatódnak a Google elsősorban kis- és középvállalkozásoknak (kkv) szánt digitális képzései, a társaság 2018 végéig...

A diákok mintegy 97 százalékát felvették középfokú iskolába
Ma véget ér a vakáció, hétfőn kezdődik az iskola

Ma véget ér a közel két és fél hónapos nyári vakáció, hétfőn megkezdődik a 2018/2019-es tanév...

Close