Ösztöndíj lehetőség fiatal vállalkozóknak


A Trendhim Scolarship ösztöndíj azért jött létre, hogy olyan hallgatókat támogasson és segítsen, akik szenvedélyesen érdeklődnek az üzlet, a dizájn, a marketing és az IT világa iránt, és akik az említett területeken szeretnének maguknak karriert vagy saját vállalkozást.

A Trendhim minden évben 2000 euróval támogat egy vagy több a marketing, divat, IT, kereskedelem, menedzsment vagy sales terület iránt érdeklődő hallgatót.

A sikeres jelentkezéshez a hallgatónak a következő területeken kell alap diplomaszerző vagy posztgraduális tanulmányokat folytatnia:

  • Üzleti, könyvvitel vagy pénzügy
  • Marketing és menedzsment, digitális marketing és értékesítés
  • IT és webfejlesztés
  • Vezetéselmélet és szervezés
  • Vállalkozáselmélet
  • Divat is dizájn

Nyilvános, magán és online egyetemek és kurzusok hallgatói is jelentkezhetnek, illetve PHD hallgatók is pályázhatnak az ösztöndíjra.

Az ösztöndíj elsősorban azért jött létre, hogy a hallgatót annak tanulmányaival kapcsolatos költségekben támogassa, vagyis a tandíj, jegyzetek, online kurzusok, lakhatás, tanulmányutak vagy utazás költségeiben.

Minden pályázónak el kell küldeni egy angol nyelvű bemutatkozó motivációs levelet, benne a saját képzési és a jövőre vonatkozó terveivel. A motivációs levelet a pályázók 2019. november 1-jéig küldhetik el a csr@trendhim.com e-mail címre. A Trendhim weboldalán további információ olvasható az ösztöndíjról.

Megosztom a cikket:

Pin It on Pinterest

Share This

Ösztöndíj lehetőség fiatal vállalkozóknak

Olvasáshoz szükséges idő: 1 min
0
More in Felnőttképzés, Felsőoktatás, Karrier, Motiváció, Szakmák
Csaknem száz külföldi hallgató érkezik a PTE nyári egyetemére
Tovább nőtt a Corvinuson az első helyes jelentkezések száma

A Budapesti Corvinus Egyetem csütörtöki, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint az intézmény idén még tovább tudta növelni...

Egyetemi jelentkezés
Felvételi – Több mint 112 ezer jelentkező, a legnépszerűbb az ELTE

Összesen 112 034-en nyújtottak be jelentkezést a 2019. évi általános felsőoktatási felvételi eljárásban, ez a tavalyi...

Close