Robogót vagy jogosítványt is nyerhetsz, ha ismered a KRESZ-t

Robogót vagy akár egy komplex autóvezetői jogosítványt is nyerhetnek azok, akik kitöltik a Nagy Diák KRESZ-tesztet.

Az akcióval a közlekedési szabályok ismeretének és betartásának fontosságára szeretné felhívni a lakosság, ezen belül is a közlekedési szereplők közül a legveszélyeztetettebb, fiatal korosztály figyelmét a DUE Médiahálózat.

Halálos, súlyos vagy könnyű sérüléssel járó balesetek, jelentős anyagi kár, kiszabott pénzbírságok vagy akár letöltendő szabadságvesztés – ezek a következményei a KRESZ nem ismeretének vagy be nem tartásának. Gyalogosként, kerékpárosként vagy friss jogosítvánnyal rendelkezőként is ugyanazok a szabályok érvényesek mindenkire, aki közlekedik.

A www.nagydiakkreszteszt.hu oldalon izgalmas kérdéseken keresztül, valós közlekedési szituációk segítségével mérhetik fel tudásukat a diákok, akik így egyszerre tanulhatnak és versenyezhetnek is értékes nyereményekért. A teszt kitöltése előtt el kell döntenie a játékosnak, hogy robogóért vagy ingyenes autóvezetői jogosítványért száll versenybe. A motorért és az ingyen jogosítványért külön szálon fut a verseny.

A tesztet bárki kitöltheti, de a második és harmadik fordulóba csak a 14 és 24 év közötti játékosok jutnak tovább. A tesztet egy e-mail címmel és csak egyszer töltheted ki, nincs lehetőség a javításra.

A többfordulós verseny első, online fordulóját 2018. április 22-ig lehet kitölteni.

További részletekért, a játékszabályzatért és a teszt kitöltéséért kattints ide!

Forrás

Megosztom a cikket:

Pin It on Pinterest

Share This

Robogót vagy jogosítványt is nyerhetsz, ha ismered a KRESZ-t

Olvasáshoz szükséges idő: 1 min
0
AIRPRESS LOADED

+ 401 | Adatok?filterByFormula=OR({ID} = "") (0.54)