Szakmai gyakorlat közben meghalt egy 16 éves diák Nagykátán


Szakmai gyakorlat közben meghalt egy 16 éves diák a Pest megyei Nagykátán – számolt be több hírportál csütörtökön az előző nap történt balesetről.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI megkeresésére megerősítette a baleset hírét, és annyit közölt: a Nagykátai Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a történteket.

A baleset a régi telefongyár területén, az egyik hátsó épületben történt. A fiú – a Ceglédi Szakképzési Központ diákja – egy CNC gépen (komputer által vezérelt szerszámgépen) dolgozott, amikor megsérült.

Az atv.hu azt írta: a baleset körülményeiről senki sem akart beszélni, de úgy tudják, egy hatalmas ütés érte a fiú testét. Valami kirepülhetett a gépből. Rohamkocsi és helikopter is érkezett az üzemhez, a mentősök hosszan küzdöttek a fiú életéért, de nem tudták újraéleszteni.

A kereskedelmi csatorna híradója kereste az érintett külső képzőhelyet, hogy megtudják pontosan mi történt, de megkeresésükre nem reagáltak.

Forrás: MTI

Megosztom a cikket:

Pin It on Pinterest

Share This

Szakmai gyakorlat közben meghalt egy 16 éves diák Nagykátán

Olvasáshoz szükséges idő: 1 min
0
More in Szakképzés
A világ vezető együttműködési platformját tesztelik a magyar informatikai szakképzésben
Az érettségire épülő szakmákat hamarosan nem lehet majd tanfolyami formában tanulni

A szakmák nagy részét 2020. szeptember 1-jétől kizárólag iskolarendszerű képzésben lehet majd tanulni az új Országos...

Pályázati lehetőség kőműveseknek és burkolóknak
Megjelent a Magyar Közlönyben az OKJ módosítása

A kormány radikálisan átalakítaná a szakképzési rendszert, és az erről szóló, korábban többször is módosulni látszott...

Close