Több mint 100 fellépő és 200 program a 43. EFOTT-on

Több mint 100 fellépővel és 200 programmal készülnek s szervezők a 43. EFOTT-ra (Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója) július 10. és 16. között – mondta Maszlavér Gábor fesztiváligazgató az M1 aktuális csatornán vasárnap.

A fesztiváligazgató megemlítette, hogy a családok éve alkalmából idén először kiemelt figyelmet fordítanak a gyerekekkel érkezőkre, a fesztiválra családi jegyek is vásárolhatók, a szervezők több gyerekprogrammal várják az érdeklődőket.

Elmondta: a fesztiválon mások mellett fellép a brit John Newman és Jessie J, az ausztrál DubFX, a belga Lost Frequencies, a Punnany Massif, a Halott Pénz, a Wellhello, Majka&Curtis, a Brains és az Irie Maffia.

Az EFOTT-nak a Velencei-tó partján egy 25 hektáros terület ad otthon, a fesztiválra várhatóan körülbelül 120 ezren látogatnak el – közölte Maszlavér Gábor.

Forrás: MTI

Megosztom a cikket:

Pin It on Pinterest

Share This

Több mint 100 fellépő és 200 program a 43. EFOTT-on

Olvasáshoz szükséges idő: 1 min
0
More in Egyéb, Felnőttképzés, Felsőoktatás, Közoktatás, Motiváció
Rangos nemzetközi konferecia kezdődött a Műegyetemen
Rangos nemzetközi konferencia kezdődött a Műegyetemen

A termelés- és szolgáltatásmenedzsment egyik legjelentősebb nemzetközi tanácskozása kezdődött meg vasárnap Budapesten, a Műegyetemen – közölték...

Béremelés
Ismét nőtt az átlagkereset a munkaerőhiány miatt

Az áprilisi béradatok fényében már inflációs és versenyképességi kockázatokra is figyelmeztetnek a piaci elemzők, de a...

Close