Érettségi – Befejeződtek az írásbelik, június 5-én a szóbelikkel folytatódnak a vizsgák


Befejeződtek a május-júniusi érettségi időszak írásbeli vizsgái, a tanév rendjében meghatározott 16 napon 1158 helyszínen mintegy 111 100-an adtak számot tudásukról – közölte az Oktatási Hivatal (OH) hétfőn az MTI-vel. Az érettségik június 5-től a szóbelikkel folytatódnak.

A hivatal tájékoztatása szerint az írásbeli vizsgák feladatlapjait és a hozzájuk tartozó javítási-értékelési útmutatókat az OH az előzetes ütemezésnek megfelelően folyamatosan nyilvánosságra hozta a honlapján, ahol május 25-én 8.00 órától már mind az 594 vizsgaanyag elérhető.

Az érettségizők a kijavított emelt szintű vizsgadolgozatokat június 3-án, a középszintűeket pedig az érintett vizsgaszervező középiskola által megjelölt időpontban tekinthetik meg.

Az érettségi június 5-13. között 96 vizsgatárgyból, 186 helyszínen, 2919 bizottság előtt több mint 42 900 emelt szintű szóbelivel folytatódik. A középszintű szóbeliket június 17-28. között tartják az érettségit szervező középiskolákban és a kormányhivatalokban – közölte az Oktatási Hivatal.

Forrás: MTI
Kép forrása: Koszticsák Szilárd, MTI

Megosztom a cikket:

Pin It on Pinterest

Share This

Érettségi – Befejeződtek az írásbelik, június 5-én a szóbelikkel folytatódnak a vizsgák

Olvasáshoz szükséges idő: 1 min
0
AIRPRESS LOADED

Cached Query Adatok?filterByFormula=OR({ID} = "") needs refreshing in 117