Célorientált tanulás

Amikor tanulunk, akkor azt mindig valamilyen szándékkal tesszük. Szeretnénk elérni vele valamit. Lehet, hogy pont az a dolog, amit épp tanulunk, egy kicsit sem érdekes és nem is fogjuk sosem használni, de egyszerűen ez is csak egy lépés a célunk felé.

A célunk nem az, hogy megszerezzünk egy képesítést. Az a célunk, hogy több fizetést kapjunk, függetlenek legyünk anyagilag, a saját lábunkra álljunk, elmehessünk nyaralni, olyan munkánk legyen, amit jobban szeretünk. Sokszor még csak nem is az a célunk, hogy a legtöbb pénzt keressük az ismerőseink közül, vagy hogy a legszebb lakásban lakjunk a környéken. Az a célunk, hogy egy kicsit jobb legyen valami. Nem is mindig egyszerre minden, hanem csak egy tényező. Lehet, hogy a következő munkahely egy kicsit érdekesebb lesz és ugyanannyi lesz a fizu. Vagy fordítva. Ne becsüljük le ezeket a kis változásokat, mert nagy hatással lehetnek az életünkre.

Ha minden egyes nap úgy állunk neki a feladatainknak, hogy tudjuk, hogy most ezt az egy napnyi kis lépést kell megtenni azért, hogy célba érjünk, akkor talán egy kicsit több kedvünk is lesz tanulni.

Érdemes kipróbálni, ha pedig szeretnél többet tudni arról, hogyan lehet szövegeket gyorsan és hatékonyan feldolgozni, nézd meg az oldalunkon a LiteraGo interaktív online tréninget!

Megosztom a cikket:

Pin It on Pinterest

Share This

Célorientált tanulás

Olvasáshoz szükséges idő: 1 min
0
AIRPRESS LOADED

+ 401 | Adatok?filterByFormula=OR({ID} = "") (0.62)