Első nap az irodában? Ezt vedd fel!

Az első benyomás, azt mondják, roppantul fontos. A fellépésed milyensége pedig előre sok mindent elárul. Ehhez azonban nem csupán a természetes karizmád, kisugárzásod tartozik hozzá, hanem az öltözeted is.

Vajon miről tanúskodnak a ruhadarabjaid? Ha beszélni tudnának, mit mondanának rólad? A helyzet az, hogy valójában beszélnek, mégpedig a stílus nyelvén, és igazán sokat mesélnek rólad! Úgyhogy érdemes tudatosan kiválasztani, hogy mi az a szett, amiben az első munkanapodon megmutatod magadat a nagyvilágnak, meg persze a kollégáidnak!

 

Ki mondta azt, hogy az elegancia és a lezserség nem egészíthetik ki egymást?

Bárki is utalt erre, ez bizony jókora tévedés, ugyanis a jó értelemben vett lazaság még vonzóbbá varázsolhatja az amúgy is ellenállhatatlan eleganciát. Pontosan ezért annyira jó választás a sport öltöny! Minden megvan benne, amire az első debütálásod alkalmával szükséged lehet. Figyelemfelhívó, de kifinomult formában! Pont annyira stílusos, hogy az mindenki számára magától értetődő, ugyanakkor nem túl sok, könnyű befogadni! És ami a te szempontodból különösen fontos, hogy kényelmes! Ha napi tizenkét órát kell benne lenyomnod, akkor is megőrizhető az ideális komfortérzet. Ami pedig nem csekély mértékben támogathatja a hatékonyságodat, a teljesítőképességedet. Erre a helytállásra még a főnök is felfigyelhet!

Ami a színválasztást illeti, ha a munkahelyeden nincsen meghatározott dress code, akkor szabadon válogathatsz. Igaziból ha jókedv, lazaság jellemez, akkor kár lenne komor árnyalatokkal szemezned, mert sokkal hozzád illőbbek a vidám színek. Amikből akad elég a palettában! Ráadásul a színekkel a környezetednek is üzenhetsz!

 

Mi van még túl az öltönyön?

Ha még ennél is sportosabb viseletre vágysz, akkor egy hozzád passzoló zakó és farmer kombinációja nagyszerű szolgálatot tehet. Kétségtelenül elegánsabb, mint az átlagos, hétköznapi öltözködés, ugyanakkor könnyedséget, lezserséget testesít meg, férfias köntösben, akarjuk mondani zakóban. Ha megvan a szetted, ha készen állsz, akkor kezdődhet is a kaland!

Megosztom a cikket:

Pin It on Pinterest

Share This

Első nap az irodában? Ezt vedd fel!

Olvasáshoz szükséges idő: 2 min
0
AIRPRESS LOADED

+ 401 | Adatok?filterByFormula=OR({ID} = "") (0.54)