Három tipp, hogy zökkenőmentes legyen minden tárgyalásod

Az elegáns megjelenés az üzleti találkozók, megbeszélések elengedhetetlen „kelléke”. Nem véletlenül fogalmazunk így. Ugyanis pusztán a kisugárzásod milyenségével erőteljesen befolyásolhatod a környezetedet. Nem mindegy, hogy az első benyomás milyen. Még akkor sem, ha az üzletfeleket régóta ismered. Na, de hogyan varázsolhatod ellenállhatatlanná a belépődet? Mutatjuk!

1. Éljenek az önazonos modellek!

Hogy ez mit jelent? Azt, hogy mindegy, hogy jelenleg épp a mintás, színes darabok a trendiek, ha neked nem ez az az irány, ami a befutó, akkor felejtsd is el. A zakó így is, úgy is divatos, tehát jóformán mellékes, hogy milyen színű alternatívára voksolsz. Ha neked történetesen az egyszínű az, ami bejön, akkor ez így van rendben. Még akkor sem jó ötlet magadra erőltetni egyfajta stílust, ha az amúgy épp aranykorát éli. Ugyanis az ilyesfajta kényszer szülte döntés látható. Látszik a viselkedéseden, a megnyilvánulásodon, sőt még a nonverbális jelzéseiden is. Aki egy kicsit is képes olvasni a testbeszédből, nyomban képbe kerülhet veled és azzal, hogy nem érzed jól magadat a bőrödben. Ezt a kockázatot pedig nem célszerű bevállalnod!

2. Fő a kényelem?

Igen, ez a másik olyan pont, ahol sokan inkább elnyomják az érzeteiket, mondván az elegáns megjelenésért cserébe mindent hajlandóak feláldozni. Igen ám, de semmiféle áldozatra nincsen szükség a pazar külsőhöz. Épp ellenkezőleg! Azok az ingek a legjobbak, azok harmonizálnak veled maximálisan, amik kényelmesek, amikben csak úgy repül az idő! Így tényleg borítékolható a lehengerlő fellépés, hiszen önmagadként nyilvánulhatsz meg minden egyes pillanatban. Erre képes a hiánytalan komfortérzet.

3. A szabás sem mindegy!

A palettában számtalan fazon közül szemezgethetsz. Érdemes a legnagyobb őszinteséggel odafordulnod magadhoz, így ugyanis egyértelművé válhat, hogy milyen az aktuális testalkatod. Ha ez megvan, akkor onnantól fogva könnyedén kiválaszthatod azokat a modelleket, amik ténylegesen előnyösek a számodra, megalapozva ezzel stílusos, magabiztos megjelenésedet.

Megosztom a cikket:

Pin It on Pinterest

Share This

Három tipp, hogy zökkenőmentes legyen minden tárgyalásod

Olvasáshoz szükséges idő: 2 min
0
AIRPRESS LOADED

+ 401 | Adatok?filterByFormula=OR({ID} = "") (0.62)