Elsőéves egyetemistáknak indul képességfejlesztő képzés – júliusig lehet jelentkezni

Július 1-jéig meghosszabbították a jelentkezési határidőt a Mathias Corvinus Collegium (MCC) leendő egyetemistáknak szóló képzésére – közölte a kollégium az MTI-vel.

Mint írták, a hagyományos oktatást kiegészítő, interaktív, egyéni képességeket fejlesztő képzésükre a középiskolai tanulmányaikat idén befejező és budapesti egyetemek nappali tagozatán továbbtanuló diákok jelentkezhetnek, Magyarországról és a határon túlról.

Az egyéves Juniorképzés célja, hogy kiegyenlítse a különböző tudásszinttel érkező tanulók ismereteit és segítsen a Mathias Corvinus Collegium valamennyi lakója számára előírt felsőfokú angol nyelvvizsga megszerzésében.

A pályázók a logikai készséget és a szókincset felmérő írásbeli teszten túl egy szóbeli fordulón (prezentációval kísért előadás és beszélgetés) is részt vesznek, amely az intézmény vezetőségéből, nevelőtanáraiból és idősebb diákjaiból álló felvételi bizottság előtt zajlik. A programra sikeresen bekerülők egyetemi tanulmányaik idejére bentlakási lehetőséget is kaphatnak.

Az MCC Juniorképzésről, valamint a jelentkezési feltételekről bővebb információ az intézmény honlapján érhető el.

Forrás: MTI

Megosztom a cikket:

Pin It on Pinterest

Share This

Elsőéves egyetemistáknak indul képességfejlesztő képzés – júliusig lehet jelentkezni

Olvasáshoz szükséges idő: 1 min
0
AIRPRESS LOADED

Cached Query Adatok?filterByFormula=OR({ID} = "") needs refreshing in 160

More in Felnőttképzés, Felsőoktatás, Karrier, Közoktatás, Motiváció, Nyelvtanulás
Nemzeti Közszolgálati Egyetem
A Miniszterelnökséget vezető miniszterhez kerül az NKE irányítása

A Miniszterelnökséget vezető miniszterhez kerül a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) irányítása egy az Országgyűlésnek benyújtott javaslat...

Érettségi – közel 65 ezer diák vizsgázott angolból
A kormány továbbra is nyelvvizsgához és emelt szintű érettségihez kötné a felvételit

A kormány továbbra is ragaszkodik a nyelvvizsgához és emelt szintű érettségihez kötött felvételihez a 2020-as felvételi...

Close