Fotópályázatot hirdettek a MOME új campusáról

Fotópályázatot hirdetett a Kiemelt Kormányzati Beruházások Nonprofit Zrt., amelynek témája a Moholy Nagy Művészeti Egyetem (MOME) új campusa.

A fotópályázat célja, hogy művészi módon, egyéni látásmóddal mutassa be a MOME új campusát, az épületeket, a most létrejött új közparkot, valamint a campuson zajló egyetemi életet – írja az egyetem közleménye.

A pályaművek kizárólag digitális formában, a momefotopalyazat.hu internetes címen tölthetőek fel november 19-ig. Nevezési díj nincs, a pályázaton mindenki részt vehet, aki elmúlt 16 éves. A pályázók fotósétákon is részt vehetnek, ahol szakértői vezetés mellett ismerkedhetnek meg az építészetileg Közép-Európában egyedülálló oktatási központtal.

A pályázatra négy kategóriában – épület, épületegyüttes; élet a campuson; részletek és absztrakt képek; képsorozat – lehet jelentkezni. A fődíjjal minden kategóriában 200 ezer, a második díjjal 100 ezer, a harmadik hellyel 50 ezer forint pénzjutalom jár. A díjazott alkotásokból szabadon látogatható kiállítás nyílik az egyetemen – olvasható a közleményben.

Forrás: MTI

Megosztom a cikket:

Pin It on Pinterest

Share This

Fotópályázatot hirdettek a MOME új campusáról

Olvasáshoz szükséges idő: 1 min
0
AIRPRESS LOADED

DELAYED QUERY : /Adatok : 7db0f1eaf7d5c22bcf3e73485cf6ce07 Adatok?filterByFormula=OR({ID} = "")

More in Felsőoktatás, Közoktatás, Motiváció
Bölcsődei kuckó nyílt egy szegedi szakképző iskolában
Az eddig véltnél évekkel korábban érthetik a számolást a kisgyerekek

Évekkel azelőtt, hogy a kisgyerek ki tudná mondani a számneveket, már fogalma lehet arról, mint jelent...

Szerdán és csütörtökön lehet módosítani a középfokú jelentkezéseket
Országszerte programokat rendez középiskolásoknak a Startup Campus

Országszerte tíz helyszínen rendez programokat az innováció iránt érdeklődő középiskolás diákoknak a Startup Campus - közölték...

Close