Ingyenes élményinformatika kurzus indul az ELTE Informatikai Karán

A digitális technológia alaposabb megismerésére ingyenes nyilvános kurzust indít az ELTE Informatikai Kara tanároknak, hallgatóknak, középiskolásoknak, szülőknek egyszóval bárkinek, aki érdeklődik az élményinformatika iránt

A kreatív kihíváson a résztvevők közelebb kerülnek az informatika világához a 21. századi készségeket fejlesztve, megismerkednek a videószerkesztéssel, a 2D animációval, a 3D modellezéssel, az AR, QR, VR élménnyel, a robotikával, a mobilalkalmazásokkal és más eszközökkel, betekintést nyernek a digitális technológiák tanulást segítő módszereibe.

A program elvégzése után a résztvevők magabiztosabban fognak mozogni a digitális technológia világában a különböző innovatív eszközök, alkalmazások, appok segítségével, képesek lesznek élményszerű informatikai megoldásokat tervezni, létrehozni.

A tanárok élvezetesebbé tehetik a foglalkozásaikat élményalapú tanulási folyamatokkal.

A kurzus aszinkron, vagyis saját időbeosztásban és ütemben végezhető el.
Pluszként péntek délelőttönként interaktív webináriumokat és aktivitásokat tartanak az ELTE Informatikai Kar T@T Kuckójából, és online konzultációra is lehetőség nyílik a modulok Fórum részében.

A kötelező bemutatkozó és általános élményinformatikai modul elvégzése után különféle modulok közül lehet választani. Egy-egy modul elvégzése kb. 4–6 órát igényel (a tananyag áttekintése kb. egy óra, a gyakorlati munka elvégzéséhez hosszabb időre van szükség). A kurzus bármikor befejezhető a zárómodul elvégzésével és visszajelzés adásával, ami után a résztvevő oklevelet kap.

Jelentkezés: 2021. június 10-ig, de a kurzushoz bármikor lehet csatlakozni alapszintű számítógépes tudással és mobilhasználattal.

További információk

 

Megosztom a cikket:

Pin It on Pinterest

Share This

Ingyenes élményinformatika kurzus indul az ELTE Informatikai Karán

Olvasáshoz szükséges idő: 1 min
0
AIRPRESS LOADED

Cached Query Adatok?filterByFormula=OR({ID} = "") needs refreshing in 57

More in Felnőttképzés, Felsőoktatás
Újraindul a diplomamentő program
Ismét lehet tartani diplomaosztókat

Az egyetemek megrendezhetik a diplomaátadókat - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) stratégiai és parlamenti...

Szeptembertől a pénzügyi tudatosságot erősítő példák is bekerülnek a matematika munkafüzetekbe
5 olcsó, mégis piacképes OKJ tanfolyam

Bár iskolarendszerű képzéseken ingyenesen lehet szakmát szerezni, azoknak, akik rugalmas munkarendben, esetleg hétvégenként szeretnének tanfolyamra járni,...

Close