Jeles informatika érettségivel kiváltható az ECDL-vizsga

Az emelt- vagy középszintű informatikai érettségi vizsgát jelesre teljesítők további vizsga nélkül igényelhetnek ECDL-bizonyítványt, amelyet elektronikus úton kapnak meg – közölte a Neumann Társaság az MTI-vel.

A jelesre érettségizők az ECDL-képzés hétmodulos (számítógépes alapismeretek, online alapismeretek, szövegszerkesztés, táblázatkezelés, adatbázis-kezelés, prezentáció, IT biztonság) standard vizsgája alól mentességet kapnak az ECDL-bizonyítvány igénylésekor. A magasabb szintű digitális készségeket biztosító ECDL-vizsgamodulokból (például az Advanced szövegszerkesztés, táblázatkezelés, adatbázis-kezelés és prezentációkészítés) a jeles érettségit teljesítőknek is szükséges különálló vizsgát tenniük.

Az ECDL standard bizonyítványt a jelesre érettségizők a vizsgaeredmény kézhezvételét követően kaphatják meg, ha kitöltik a társaság letölthető regisztrációs lapját, amelyet aláírva az érettségi bizonyítvány vagy törzslapkivonat képével együtt e-mailben elküldenek a recepcio@njszt.hu címre. További információk a jeles érettségivel kiváltható ECDL-vizsgáról, a vizsgaközpontokról, és a bizonyítványról a társaság honlapján találhatóak.

Forrás: MTI

Megosztom a cikket:

Pin It on Pinterest

Share This

Jeles informatika érettségivel kiváltható az ECDL-vizsga

Olvasáshoz szükséges idő: 1 min
0
AIRPRESS LOADED

Cached Query Adatok?filterByFormula=OR({ID} = "") needs refreshing in 216

More in Felnőttképzés, Közoktatás
A munkáltatók 81 százalékánál találtak munkaügyi szabálytalanságot
Fő a biztonság – Mit csinál egy munkavédelmi technikus?

Munkavédelmi technikusokat folyamatosan keresnek a vállalatok, hiszen a munkáltatókat szigorú törvényi előírások kötik a munkavédelmi előírások...

Idéntől szigorúbb szabályok szerint lehet iskolai buszos kirándulásokat szervezni
Volánbusz: az érettségizők lehetőleg elektronikus úton vásárolják meg jegyeiket

A kialakult járványhelyzetre tekintettel a Volánbusz kéri, hogy az érettségizők lehetőség szerint elektronikus úton vásárolják meg...

Close