Készülj automatizált feladatokkal a nyelvvizsgára

2021-ben a koronavírus hatására is egyre több lehetőség nyílik az online tanulásra. Ez a nyelvoktatásban sincs másképp.  Rengetegen szeretnének jól használható nyelvtudást, de kevesen engedhetnek meg maguknak egy magántanárt, aki felkészíti őket a nyelvvizsgára. A Vizsga4U erre a problémára kínál megoldást.

Az angol nyelv középszintű ismerete ma már szinte alapkövetelmény a munkaerőpiacon, de az élet számos területén szükség van a minimum társalgási szintű nyelvtudásra. Ha szeretsz utazgatni, esetleg eredeti nyelven szeretnéd élvezni a filmeket, vagy a szakmai fejlődésedet szeretnéd megalapozni, mindenképpen szükséged lesz biztos angoltudásra.

Bár rengetegen szeretnének megtanulni angolul, nem mindenki engedheti meg, hogy magántanárt fogadjon, aki rendszeresen gyakorol vele. A nyelvtanfolyamok pedig – bár olcsóbbak mint a magántanárok – kötött időben zajlanak, így nehezen lehet megoldani munka és család vagy másik képzés mellett a rendszeres bejárást.

A nyelvtanfolyamokhoz képest az automatizált feladatokat tartalmazó applikációk ára jóval kedvezőbb, hiszen ezeknél nem kell tantermet és tanárt biztosítani az órákra, csak egyszeri előállítási költsége van az online kurzusoknak. Emellett a tanulók megspórolják a tankönyvek árát és az útiköltséget is.

Ma már rengeteg applikáció segíti az önálló tanulást, de a legtöbb csak a feladatok helyes megoldását mutatja meg, magyarázatok nélkül. Emellett összetettebb, a nyelvvizsgán előforduló feladatokat a legtöbb szoftver nem tartalmaz.

A Vizsga4U segít abban, hogy az otthonod kényelméből, a saját időbeosztásod szerint készülj fel az angol középfokú nyelvvizsgára az egyes típusfeladatok (olvasott szöveg értése, levélírás, fogalmazási készség, hallás utáni értés, nyelvtani, lexikai ismeretek) gyakorlásával.

Számos hasonló automatizált feladattal ellentétben, az oldalon a kitöltés után azonnal megjelenik a helyes megoldás, mellette pedig magyar nyelvű magyarázatot is kapnak a tanulók, így könnyebben rögzülnek a nyelvtani szabályok.

A másik újdonság, hogy az oldal segítségével az írásbeli vizsga talán legnehezebb feladatát, a levélírást is gyakorolhatod, melyet angoltanárok javítanak ki magyarázatokkal ellátva. A szövegalkotási feladat gyakorlását segíti a hasznos kifejezések gyűjteménye. A választékos szófordulatok alkalmazásával plusz pontokra tehetnek szert a vizsgázók.

Az olvasott és hallott szövegértési feladatok gyakorlását segíti, hogy a megoldásban megjelenő írott forrásanyagban a válaszok helye jelölve van.

Az oldal igazodik az egyéni haladási tempóhoz, a tanuló a feladatokat annyiszor ismételheti meg, ahányszor az egyéni igényei alapján szükséges. A felhasználó minden eredményét megtekintheti később is, így nyomon tudja követni a fejlődését.

Ha kedvet kaptál a gyakorláshoz, a feladatokat akár ingyenesen is kipróbálhatod a https://vizsga4u.hu/angol-kozepfoku-nyelvvizsga-gyakorlo-feladataink oldalon.

Megosztom a cikket:

Pin It on Pinterest

Share This

Készülj automatizált feladatokkal a nyelvvizsgára

Olvasáshoz szükséges idő: 2 min
0
AIRPRESS LOADED

+ 401 | Adatok?filterByFormula=OR({ID} = "") (0.45)