Rövid idő alatt elvégezhető tanfolyamok

A TanfolyamOKJ.hu oktatási portál szerint súlyos tévhit, hogy egy tanfolyam csak drága és hosszú lehet.

A szakmákról, képzésekről cikkező portál számos gyorsan elvégezhető tanfolyamot ajánl cikkében azoknak, akik új szakmát vagy kompetenciát szeretnének elsajátítani, de nincs sok idejük.

 „A legnagyobb hiba, ha elkönyveled magadban, hogy nincs időd, és nem leszel elég kitartó egy hosszú tanfolyamhoz. Ha tanulnál, de nincs most egy éved egy felnőttképzésre, ne halogass, válassz egy rövidebb képzést.” – írja a TanfolyamOKJ.hu Blog.

Annak, aki fél az elköteleződéstől, jó „ugródeszka” lehet egy rövidebb tanfolyam elvégzése, hiszen a kurzus segítségével kipróbálhatja, milyen újra az iskolapadba ülni, emellett trenírozhatja az elméjét a tanulásra.

Nem ritka, hogy egy rövidebb tanfolyamon a résztvevők „megízlelik” az ismeretek szerzésének az ízét, és ezután egy hosszabb, akár költségesebb képzést is bátrabban bevállalnak.

A gyorsan elvégezhető képzéseket felvonultató, részletes cikk számos képzéskategóriában említ példákat a rövid tanfolyamokra, több OKJ-s szakképzettséget kínáló, és számos szabadpiaci, OKJ-n kívüli képzést említve.

A cikkben helyet kaptak a népszerű, „klasszikus” rövid OKJ képzések, mint az Óvodai dajka, az Eladó, a Targoncavezető OKJ tanfolyam, de olyan érdekességek is szerepelnek a listában, mint a Pálinkafőző tanfolyam, vagy az Online marketing tanfolyam, mely egyre népszerűbb a szakmaváltók körében.

Megosztom a cikket:

Pin It on Pinterest

Share This

Rövid idő alatt elvégezhető tanfolyamok

Olvasáshoz szükséges idő: 1 min
0
AIRPRESS LOADED

+ 401 | Adatok?filterByFormula=OR({ID} = "") (0.46)