Új információkkal bővült a felsőoktatási felvételi tájékoztató

Új információkkal bővült a felsőoktatási felvételi tájékoztató – közölte az Oktatási Hivatal pénteken az MTI-vel. A tájékoztató hivatalos kiegészítése már elérhető a felvi.hu-n.

A hivatal közlése szerint a felsőoktatási intézmények a decemberben közzétett adatok egy részét pontosították, módosították, és új szakokat is meghirdettek az általános felvételi eljárás rendjének megfelelően.

A meghirdetett képzésekre február 15-én éjfélig lehet jelentkezni a felvi.hu E-felvételi menüpontjában. A jelentkezéseket február 20-ig hitelesíteni is szükséges Ügyfélkapuval vagy a kinyomtatott és aláírt hitelesítő adatlap postára adásával (cím: Oktatási Hivatal, 1380 Budapest, Pf. 1190).

Ugyancsak február 15. a kiegészítő eljárási díj befizetésének határideje, ezt azoknak kell átutalniuk vagy bankkártyával kiegyenlíteniük, akik a díjmentesen megjelölhető háromnál több (de legfeljebb hat) képzésre jelentkeznek.

A felvételi eljárásról valamennyi tudnivaló a felvi.hu honlapon olvasható.

Forrás: MTI

Megosztom a cikket:

Pin It on Pinterest

Share This

Új információkkal bővült a felsőoktatási felvételi tájékoztató

Olvasáshoz szükséges idő: 1 min
0
AIRPRESS LOADED

Cached Query Adatok?filterByFormula=OR({ID} = "") needs refreshing in 40

More in Felsőoktatás
Egy új magyar startup online piactéren segíti a diákok alkalmi munkavállalását
Új Erasmus+ Appot fejlesztettek az ELTE közreműködésével

Új Erasmus+ telefonos alkalmazást fejlesztettek ki az ELTE közreműködésével, a csütörtökön online fórumon bemutatott applikáció célja,...

Hét magyar egyetem a feltörekvő országokat vizsgáló rangsorban
Támogatta a Semmelweis Egyetem modellváltását az intézmény szenátusa

A Semmelweis Egyetem Szenátusa csütörtökön elfogadott határozatával támogatta az egyetem modellváltását - közölte az intézmény a...

Close