Vállalkozás indítás, avagy kulcsfontosságú lépés egy álomélethez

A vállalkozás indítás olyan, mintha a nyugodt vidéki környezetet magunk mögött hagyva nagyvárosba költöznénk. Elsőre kicsit ijesztő, telis-tele vagyunk bizonytalansággal, miközben alig várjuk, hogy felfedezzük a lehetőségeit.

A cikkben öt olyan pozitív tényezőre világítunk rá, amiket a vállalkozás indításon keresztül érhetsz el.

A vállalkozás indítás hozzásegíthet az anyagi függetlenséghez

Kár volna tagadni, hogy a legtöbbünket az anyagi függetlenség elérése erősen motivál a vállalkozás indítás pillanatában. Vállalkozóként ugyanis elérhető közelségbe kerülhet az a vágyott állapot, amikor a jövedelem elválasztható lesz az időtől.

Vagyis a havi profit nem csak annak fényében alakul, hogy épp halálra dolgoztad-e magad. Magyarul teljes mértékben a kezedbe veheted a gyeplőt, a rendszeres bevételeid alakulása pedig a meghozott döntéseid és az alkalmazott megoldásaid fényében alakulhat.

Vállalkozóként megtapasztalhatod a régóta vágyott szabadságot

Félreértés ne essék, dolgozni a vállalkozás indítás után is fogsz. Sőt, jó eséllyel sokkal több nettó munkaórát teszel majd bele a saját üzletedbe, mint azt alkalmazottként tennéd. Viszont óriási szabadságot jelenthet, hogy ennek a módjáról saját magad dönthetsz.

Vagyis akkor és ott dolgozol, ahol épp szeretnél. Az ügyfeleiden kívül senkinek nem tartozol majd elszámolással, nyugodtan elfelejtheted a kilenctől ötig tartó munkaidőt, hiszen saját magadnak oszthatod be a munkarended.

A vállalkozás indítás elképesztő fejlődési lehetőségeket tartogat

Egy új vállalkozás elindítása az egyik leghatékonyabb módja az önfejlesztésnek. Vállalkozóként magasabb horderejű döntéseket kell meghoznod, és teljesen másként kell gondolkodnod.

Ami pedig a legjobb, hogy elképesztően értékes készségeket sajátíthatsz el. Megtanulhatod a weboldalkészítés, a szövegírás, a videózás, vagy az ügyfélszerzés eredményes módját. Csupa olyan tudást, aminek a birtokában a jég hátán is megélhetsz.

Sokat érő és hosszú távon is gyümölcsöző kapcsolatokat építhetsz ki

Habár a vállalkozás indítás magányos sportnak tűnhet, de csak rajtad áll, mit hozol ki a helyzetből. Hozzád hasonló vállalkozók tucatjai állnak ugyanis nyitottan a kapcsolatépítéshez, amiben iszonyat potenciál rejtőzik.

Rengeteget tanulhatsz más vállalkozóktól, a tudásmegosztás és tapasztalatcsere pedig oda-vissza működhet. Nem beszélve a jövőbeli együttműködések lehetőségéről.

Alkothatsz valami értékeset és maradandót

Talán ezzel az előnnyel kellett volna kezdenünk. A vállalkozás indítás ugyanis teret engedhet az értékadásnak, egy értékes termékkel vagy szolgáltatással embereknek teheted jobbá az életét.

Elegendő kitartással és erőteljes motivációval megvalósíthatod az álmaid, a vállalkozásod pedig nem csak a saját életszínvonalad emelheti új szintre, hanem mások életére is pozitív hatással lehet.

Megosztom a cikket:

Pin It on Pinterest

Share This

Vállalkozás indítás, avagy kulcsfontosságú lépés egy álomélethez

Olvasáshoz szükséges idő: 2 min
0
AIRPRESS LOADED

Cached Query Adatok?filterByFormula=OR({ID} = "") needs refreshing in 265

More in Felnőttképzés, Karrier, Szakmák
A gazdaság igényeihez kell igazítani az oktatás
Az okleveles technikusképzéssel akár felvételi nélkül is be lehet kerülni egyetemre

Az okleveles technikusképzés egyenes utat nyit a felsőoktatásba - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM)...

Irodát otthonra!
Irodát otthonra!

Atipikus foglalkoztatási formák, home office, szabadúszás - a már korábban is létező jelenségeket terjedését a koronavírus...

Close