Oktatási platformot indít a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft.

Oktatási platformot indít vállalkozásoknak a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft., amelyen keresztül díjmentes videók és oktatóanyagok érhetők el a résztvevő magyarországi és határontúli kis- és középvállalkozásoknak.

A társaság hétfői közleménye szerint a platform létrehozását megelőzően a CED felmérte a partner vállalkozások igényeit, és annak megfelelően alakította ki a CEDukáció tematikáját.

A program célja, hogy összegezze a vállalkozói létformát érintő valamennyi kihívást, felmerülő problémát, majd oktatóvideók, -anyagok és képzések formájában nyújtson ezekre komplex megoldást a résztvevőknek. A CEDukáció így érinti egyebek mellett a vállalatfejlesztés, a brandépítés, az eredményes online marketingstratégiák, a magabiztos előadásmód témakörét. Emellett olyan alapvető kérdésekben segít, mint a megfelelő termék és célcsoport kiválasztása, sikeres online prezentáció létrehozása, de foglalkozik a jó vezető és a sikeres csapat közötti kölcsönhatás fontosságával is.

„A tematika komplex, ahogy a vállalkozói lét is az. A versenyképességhez ma már kevés egy jó termék, szolgáltatás, legalább ilyen fontos a márkaépítés, a cégre szabott „buyer persona” meghatározása, vagy egy produktív online konferencia megtartása. Éppen ezért törekedtünk arra, hogy a CEDukáció mindezen témákat – és számos egyéb területet – lefedje, és a gyakorlati életben felhasználható tanácsokkal, szakmai ismeretekkel lássa el a vállalkozókat” – mondta Csík László, a CED ügyvezetője.

A CEDukáció első oktatóvideói, tananyagai elkészítéséhez csatlakozott többek között Kemény Dénes olimpiai bajnok mesteredző, Bolya Imre karizmatréner, a Karizma című könyv szerzője, Kőszegi András márkatanácsadó, a BrandTrand marketing szakportál alapítója, vagy Laczkó Balázs, minősített Google Ads szakértő, aki számos webshop marketingstratégiájának kialakításában vett részt.

Az ingyenes regisztrációt követően az érdeklődők korlátlan hozzáférést kapnak a program teljes videós oktató anyagához, valamint első kézből értesülhetnek a CEDukáció keretében megvalósuló rendezvényekről.

A platformmal, illetve a képzésekkel kapcsolatos további információk a CEDukáció oldalon érhetőek el.

Forrás: MTI

Megosztom a cikket:

Pin It on Pinterest

Share This

Oktatási platformot indít a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft.

Olvasáshoz szükséges idő: 2 min
0
AIRPRESS LOADED

DELAYED QUERY : /Adatok : 7db0f1eaf7d5c22bcf3e73485cf6ce07 Adatok?filterByFormula=OR({ID} = "")