Oktatási platformot indít a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft.

Oktatási platformot indít vállalkozásoknak a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft., amelyen keresztül díjmentes videók és oktatóanyagok érhetők el a résztvevő magyarországi és határontúli kis- és középvállalkozásoknak.

A társaság hétfői közleménye szerint a platform létrehozását megelőzően a CED felmérte a partner vállalkozások igényeit, és annak megfelelően alakította ki a CEDukáció tematikáját.

A program célja, hogy összegezze a vállalkozói létformát érintő valamennyi kihívást, felmerülő problémát, majd oktatóvideók, -anyagok és képzések formájában nyújtson ezekre komplex megoldást a résztvevőknek. A CEDukáció így érinti egyebek mellett a vállalatfejlesztés, a brandépítés, az eredményes online marketingstratégiák, a magabiztos előadásmód témakörét. Emellett olyan alapvető kérdésekben segít, mint a megfelelő termék és célcsoport kiválasztása, sikeres online prezentáció létrehozása, de foglalkozik a jó vezető és a sikeres csapat közötti kölcsönhatás fontosságával is.

“A tematika komplex, ahogy a vállalkozói lét is az. A versenyképességhez ma már kevés egy jó termék, szolgáltatás, legalább ilyen fontos a márkaépítés, a cégre szabott “buyer persona” meghatározása, vagy egy produktív online konferencia megtartása. Éppen ezért törekedtünk arra, hogy a CEDukáció mindezen témákat – és számos egyéb területet – lefedje, és a gyakorlati életben felhasználható tanácsokkal, szakmai ismeretekkel lássa el a vállalkozókat” – mondta Csík László, a CED ügyvezetője.

A CEDukáció első oktatóvideói, tananyagai elkészítéséhez csatlakozott többek között Kemény Dénes olimpiai bajnok mesteredző, Bolya Imre karizmatréner, a Karizma című könyv szerzője, Kőszegi András márkatanácsadó, a BrandTrand marketing szakportál alapítója, vagy Laczkó Balázs, minősített Google Ads szakértő, aki számos webshop marketingstratégiájának kialakításában vett részt.

Az ingyenes regisztrációt követően az érdeklődők korlátlan hozzáférést kapnak a program teljes videós oktató anyagához, valamint első kézből értesülhetnek a CEDukáció keretében megvalósuló rendezvényekről.

A platformmal, illetve a képzésekkel kapcsolatos további információk a CEDukáció oldalon érhetőek el.

Forrás: MTI

Megosztom a cikket:

Pin It on Pinterest

Share This

Oktatási platformot indít a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft.

Olvasáshoz szükséges idő: 2 min
0
AIRPRESS LOADED

Cached Query Adatok?filterByFormula=OR({ID} = "") needs refreshing in 194

More in Felnőttképzés, Karrier, Szakmák
Tanulóbiztosítás – javítani kell a pénzügyi tudatosságot
A fiatal felnőtt magyarok felelősségteljesek, de pénzügyileg nem eléggé tájékozottak

Egy felelősségteljes, de pénzügyileg nem kellőképpen kiművelt generáció képe rajzolódik ki az Aegon kutatásának magyar adataiból...

Budapest élenjár az otthoni munkavégzés lehetőségeiben
A távmunkát kipróbálók a járvány után is folytatnák az otthoni munkavégzést

A koronavírus-járvány alatt legalább heti egy napot otthonról dolgozók 96 százaléka szívesen folytatná ezt a gyakorlatot...

Close