YCLIENTS – online időpontfoglalás csoportos órákra és tanfolyamokra

A vállalkozók számára ma már számtalan lehetőség létezik, ami előnyt biztosít a vállalkozás számára, többek között azt az előnyt, hogy több szabadidővel rendelkezhetnek, vagy ami megkönnyíti a vállalkozás gördülékenységét. Az YCLIENTS is ezzel a céllal született meg, hiszen így a vállalkozók valóban azzal foglalkozhatnak, amit szeretnek, és az sem utolsó szempont, hogy a vállalkozások sokkal eredményesebben is működhetnek.

Mi is az az YCLIENTS? Voltaképpen egy olyan rendszer, amely a legfejlettebb technológiát kínálja a felhasználók számára. Ennek a rendszernek a segítségével lehetőség van online időpont foglalási modul alkalmazására digitális naptárral, de eseményekre vagy tanfolyamokra, online tanfolyamokra – csoportos órákra – is jelentkezhetünk az online időpontfoglaló segítségével. A rendszer lehetővé teszi, hogy minden fontos információt megtudjunk a tanfolyammal kapcsolatban. A tanfolyam pontos dátumát, időtartamát, árát és más, hasznos információkat is. Amikor valaki az YCLIENTS online időpontfoglalója segítségével jelentkezik egy képzésre, és elküldi a rendszer segítségével a jelentkezését, akkor az adott iskola azonnal meg is kapja az értesítést a jelentkezésről, illetve az is könnyen átlátható a rendszer segítségével, hogy eddig hányan jelentkeztek a képzésre és mennyi szabad hely van még.

Az YCLIENTS rendszer SMS és e-mail értesítéseket küldhet a tanfolyamra jelentkezők számára. Ezen kívül sok más olyan funkciót is biztosít az YCLIENTS rendszere, amely valóban egy olyan 21. századi csúcsmegoldás, amely mind a tanfolyamra jelentkező, mind a tanfolyamot szervezők életét megkönnyíti. A YCLIENTS előnye nem merül ki ennyiben, hiszen ma már bankkártyás előlegfizetésre is van lehetőség a rendszer sokoldalúságának köszönhetően. Egynapos tanfolyam esetében pedig akár a teljes összeget előre ki lehet fizetni, így már a kurzus napján nem kell pénzügyekkel, pénzügyi adminisztrációkkal foglalkozni.

 

YCLIENTS funkció az ügyfelek számára – online időpontfoglalás

Amennyiben az adott vállalkozás rendelkezik a vállalkozásához köthető weboldallal, majd igénybe veszi az YCLIENTS szolgáltatása közöl az online időpontfoglalást, akkor az online időpontfoglalás widget (modul) könnyen elhelyezhető és testre szabható a vállalkozás weboldalának arculatához. Emellett az időpont foglalási forgatókönyv rugalmasan konfigurálható. Ez azt jelenti, hogy meghatározhatjuk, hogy milyen sorrendben és kritérium alapján válasszon a jelentkező időpontot, avagy képzést.

Az YCLIENTS rendszerében nem csak a képzést szervező és a képzésre jelentkező személy lát bele, hanem az oktatást vezető tanár, tanárok is bepillantást nyernek a rendszerbe, annak működésébe.

Az emberek egyre jobban megkedvelik az online időpontfoglalás lehetőségét is, hiszen a telefonos elérhetőség nem mindig biztosított, ha például valaki jelentkezni szeretne, egy tanfolyamra Lehet, hogy még egy-két alkalommal újrapróbálkozik a tanulni vágyó, de a harmadik sikertelen hívás után nem biztos, hogy az elsőre kiválasztott képzés, iskola mellett dönt, hanem keres egy másikat. Egy olyat, akinél online, mindenféle stressz nélkül, gördülékenyen lehet időpontot foglalni.

yclientsdigitalisoktatas

Az YCLIENTS és a Facebook

A YCLIENTS rendszere tehát lehetőséget biztosít az online időpontfoglalásra, ami számos előnyt foglal magába. Az időpontfoglalás egyszerű és még SMS értesítést is kap az online tanfolyamra jelentkező, ha közeleg a képzés időpontja. Az online felület nem sürgeti a tanfolyamra jelentkezőt, alaposan át tudja gondolni, hogy a kiválasztott napon, napokon valóban lesz ideje az adott képzésre járni és az órákra készülni.

Az YCLIENTS segítségével, sokkal könnyebb az oktatás megszervezése és az adminisztrációs tevékenység. Az YCLIENTS programjának segítségével arra is van lehetőség, hogy hírlevélben vagy Facebook posztokhoz is lehet használni az online időpontfoga. Például, ha egy adott Facebook posztban meg van hirdetve egy adott esemény – képzés, tanfolyam, csoportos órák – és arra az érdeklődő rákattint, akkor egyből látja, hogy ezek a tanfolyamok mikor lesznek és melyek a szabad időpontok és hány hely van még rájuk.

A YCLIENT időpontfoglalója azért is nyeri el a felhasználók tetszését, mivel a nap 24 órájában, azaz bármikor lehet jelentkezni egy-egy tanfolyamra, képzésre. Ez a lehetőség nem csak a felhasználóknak előnyös, azaz nem csak a tanfolyamra jelentkezést könnyíti meg, de a tanfolyamot hirdető cégeknek is sokkal hasznosabb ennek a rendszernek az alkalmazása. További információkról az yclients.hu oldalon tájékozódhat.

Megosztom a cikket:

Pin It on Pinterest

Share This

YCLIENTS – online időpontfoglalás csoportos órákra és tanfolyamokra

Olvasáshoz szükséges idő: 4 min
0
AIRPRESS LOADED

Cached Query Adatok?filterByFormula=OR({ID} = "") needs refreshing in 156

More in Felnőttképzés
Január 10-én nyílik meg az idei Educatio kiállítás
Megtartják az Educatio szakkiállítást

Új helyszínen és más időpontban tartják meg a továbbtanulók nagyrendezvényét, az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást, amelyet...

Diákhitel1
A Diákhitel Központ június 30-ig meghosszabbítja az általános hiteltörlesztési moratóriumot

A Diákhitel Központ 2021. június 30-ig meghosszabbítja a 2020. március 19-én bevezetett általános hiteltörlesztési moratóriumot -...

Close