Keresik az év fiatal vállalkozóját

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (Fivosz) 11. alkalommal hirdeti meg az Országos Fiatal Vállalkozói díjat, amelyre 18 és 40 év közötti, saját vállalkozással rendelkező természetes személyek jelentkezhetnek, illetve jelölhetők.

A Fivosz tájékoztatása szerint november közepén rendezik meg a Fiatal Vállalkozók Hete – Karrier&Üzleti Showt, hagyományosan ennek záróeseményeként adják át az elismerést. Azokat a vállalkozókat jutalmazzák, akik fiatal koruk ellenére is sikeresek a gazdasági életben, valamint jó példaként szolgálhatnak társaik számára. A díjazott egy éven át a fiatal vállalkozók nagykövete lesz.

A nevezési határidő november 8-a, a pályamunkákat a Fivosz e-mail címére várják. A díj odaítéléséről a szervezet elnöksége dönt.

A fiatal vállalkozók hetét november 18-21. között rendezik meg hét vidéki helyszínen és Budapesten. Az ingyenes programsorozat érdekes témákkal és ismert előadókkal várja az érdeklődőket – hívta fel a figyelmet a Fivosz.

Forrás: MTI

Megosztom a cikket:

Pin It on Pinterest

Share This

Keresik az év fiatal vállalkozóját

Olvasáshoz szükséges idő: 1 min
0
AIRPRESS LOADED

Cached Query Adatok?filterByFormula=OR({ID} = "") needs refreshing in 42

More in Karrier, Szakmák
Egyre több magyar felnőtt vesz részt valamilyen iskolarendszerű vagy iskolarendszeren kívüli képzésen
Már nem sokáig lehet felnőttképzésben OKJ-s végzettséget szerezni

A Magyar Közlönyben ugyan már megjelent az új Országos Képzési Jegyzék (OKJ), de továbbra is sok...

Növelheti a kismamák elhelyezkedési esélyeit, ha képzik magukat
Növelheti a kismamák elhelyezkedési esélyeit, ha képzik magukat

Az álláskereső kisgyermekes anyukák munkaerőpiaci kilátásaikat tekintve nehéz helyzetben vannak. Bár törvény védi a várandós édesanyák...

Close